14bø, Vestervig by, Vestervig, pr. 12-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

14bø, Vestervig by, Vestervig

Adresse

Margrethevej 3
7770 Vestervig

Beboelsesejendom.

Tinglyst areal 379 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1910.

Ydervæggene er i mursten med gul facade, tagdækningen er betontagsten, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 74 m², hvortil kommer 30 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 104 m², jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere en kælder med et registreret areal på 60 m², samt uudnyttet tagetage på 30 m². Til ejendommen hører desuden et udhus/carport på 24 m².

Boligen er senest istandsat i 2000, men kan overordnet karakteriseres som værende slidt og trænger derfor såvel udvendigt som indvendigt til en omfattende istandsættelse. Husets facade trænger til en gang maling, og det må forventes, at taget skal skiftes. Flere steder i huset, og særligt i kælderen, er der skimmelsvamp.

Boligen indeholder en kælder, stueetage, første sal og et loftrum, der ifølge ejeren kan laves til en ekstra etage.

Stueetagen består af en entré, et køkken og en stue med to værelser, som er forbundet via franske døre midt i rummet. Gulvet i stuen er belagt med orange gulvtæppe, som fremstår slidt og plettet. Fra stuen er der en dør ud til haven. Køkkenet er indrettet med følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køleskab og komfur/ovn af mrk. Gorenje.

Fra entréen går trappen op til 1. sal, der består af et gennemgangsrum lige oven for trappen, et badeværelse og to værelser med hver sin karnap. Gulvet på 1. sal er belagt med træ, men hvid maling er sprøjtet ud over store dele af gulvet. I rummet oven for trappen er desuden en lem til husets loftrum.

Fra køkkenet går en trappe ned til husets kælder, der fremstår fugtig og mørk. Om efteråret/vinteren er der problemer med vand i kælderen. Kælderen består af 7 mindre rum, og i kælderen findes vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Kælderen har egen indgang.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Vandforsyning sker fra privat vandværk. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8245.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 50.400, heraf grundværdi kr. 370.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Tom Pallisgaard Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-15 kl. 10:00
Retten i Holstebro
Afdelingskontoret i Thisted
Skovgade 30
7700 Thisted

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8245

Rekvirering af salgsopstilling


Dahl Advokatpartnerselskab

Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 50.000. Fremvisning af ejendommen vil ske efter forudgående tilmelding til assistent Helle Horslund Kristiansen på tlf.nr. 88919241, eller e-mail hhk@dahllaw.dk senest den 03.12.2020 kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning. Auktionen, berammet til den 17.11.2020 kl. 11.00, er udsat til den 15.12.2020 kl. 10.00 på grund af Corona-restriktionerne i Nordjylland.

Retskreds

AS 10B-184/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.