34a, Nr. Mern by, Mern, pr. 13-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

34a, Nr. Mern by, Mern

Adresse

Jungshovedvej 4
4735 Mern

34h, Nr. Mern by, Mern

Adresse

Jungshovedvej 4
4735 Mern

Tinglyst areal 1.413 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er ifølge BBR opført i 1953, har et bebygget/bygningsareal på 80 m², samlet kælderareal på 60 m², samlet tagetageareal på 64 m², heraf udnyttet tagetage 25 m² og et samlet boligareal på 105 m², bestående af 4 værelser til beboelse, 1 toilet og bad og 1 køkken.

Ifølge BBR er der tillige en garage på 37 m², et udhus på 126 m² (bemærkning: benzintank) og et udhus på 14 m² (bemærkning: benzintank).

Ejendommen er besigtiget 13.10.2020, og beskrivelse samt fotos er vedhæftet salgsopstillingen. Ejendommen får vand fra Mern Vandværk og betaler for spildevand til Vordingborg Forsyning.

Ejendommen er udlejet til Thomas U. Pedersen og Jeannette Rasmussen, jf. tidsubegrænset lejekontrakt, der er vedhæftet salgsopstillingen. Den månedlige leje udgør kr. 7.100. Ifølge lejekontrakten er der betalt et depositum på kr. 19.500, men dette er ikke dokumenteret. Lejer betaler selv for elforsyning.

Ejendommen består ifølge BBR-oplysningerne af 4 bygninger, henholdsvis et fritliggende enfamilieshus opført i 1953, en garage og 2 udhuse. Derudover er der have til ejendommen, som ligger på hjørnet af Jungshovedvej og Gl. Præstøvej. Til matriklen hører endvidere et stykke ubebygget jord på det andet hjørne af Jungshovedvej og Gl. Præstøvej.

Ejendommens indkørsel er belagt med fliser, ligesom der er anlagt en sti fra indkørslen til enfamilieshusets hovedindgang. Enfamiliehuset har et samlet areal på 105 m² og er bygget i røde mursten med rødt tegltag og består af en stueetage på 80 m² og en 1. sal på 25 m². Derudover er tillige en kælder på 60 m².

Husets hovedindgang fører ind i entréen, hvorfra der til venstre er adgang til et badeværelse med toilet og bad. Badeværelset har grå klinker på gulvet og hvide klinker i badet. Fortsættes ligefrem fra entréen er husets stue, hvor der er en brændeovn. Fra stuen er der adgang til et værelse, som den nuværende lejer benytter til kontor. Fra værelsets to vinduer er der udsigt ud til haven. Til stuens ene side er der to trin ned til en spisestue, hvorfra der ligeledes er udsigt ud til haven. Der er samme trægulve i stue, spisestue, værelse og køkken i stueetagen. Fra stuens anden side er der adgang til ejendommens køkken med hvide elementer og hvide klinker langs den ene bordplade. Køleskabet er fra Gram. Køkkenet er endvidere udstyret med en opvaskemaskine og et komfur, som tilhører ejendommens nuværende lejer. Fra husets entre er der endvidere via en trappe adgang til husets første sal, hvor der fra en lille repos med indbygget skab er adgang til to soveværelser.

Der er adgang til husets kælder fra en yderdør og via en trappe fra entréen. Kælderen har 5 rum, med gulve af beton. Ejendommens garage og 2 udhuse er af mursten og letbetonsten. Bygningerne anvendes umiddelbart ikke, men er gradvis nedrevet.

Ejendommen er besigtiget uden sagkyndig bistand, og oplysningerne er i vidt omfang baseret på offentlige registre. Der tages således forbehold for fejl og mangler heri. Hverken fogedretten, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for fejl og mangler. Interesserede opfordres derfor til at besigtige ejendommen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 340.600, heraf grundværdi kr. 910.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

KJ 2016 ApS under konkurs ved kurator, advokat Nete Weber

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Kristian Ambjørn Buus-Nielsen på vegne af konkursboet
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Auktionsbekendtgører

Retten i Nykøbing Falster

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-11-27 kl. 09:40
Retten i Nykøbing Falster
Retssal A
Slotsgade 35
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Kristian Ambjørn Buus Nielsen
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Nykøbing Falster

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Kristian Ambjørn Buus-Nielsen
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling med bilag kan rekvireres på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 4-500/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.