17 bm, Hjørring Markjorder, pr. 13-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

17 bm, Hjørring Markjorder

Adresse

Klokagervej 77
9800 Hjørring

17 cg, Hjørring Markjorder

Adresse

Klokagervej 77
9800 Hjørring

Tinglyst areal 580 m², heraf vej 0 m².

Enfamiliehus opført i 1905, der er til- og ombygget i 1999, ifølge BBR. Der er igangsat nye renoveringsarbejder, der ikke er endeligt færdiggjort. Ejendommen er opført i 1 etage med nedsænket kælder og tagetage. Bygningen er udført i mursten, der er pudset og med tag af tegl. Der er nye træ-/aluvinduer fra 2017. Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Det samlede bebyggede areal er 115 m² og samlede bygningsareal er 155 m² med 46 m² tagetageareal, således det samlede boligareal er 197 m².

Ejendommen er indrettet med entre, herfra med adgang til 1. sal, værelse, badeværelse samt stue m.v. Der er opsat troldtekt-lofter i dele af ejendommen, og gulvet er indrettet med klinker, formentlig gulvvarme. Badeværelset er indrettet med bad/bruseniche med glaslåge. Der er trægulve i værelse samt gipsloft eller lignende.

1. salen består af 2 afdelinger, dels afdelingen med adgang fra entre, hvor der er 2 værelser, samt badeværelse og mindre walk-in-closet og soveværelse med radiatorer.

1. salen opvarmes med radiatorer.

Fra entre er der endvidere adgang til stort køkken-alrum med nedgang til nedsænket vinkælder, viktualierum samt nyopsat køkken med opvaskemaskine, ovn af mrk. Asko, induktionskogeplade og emhætte samt køleskab.

Der er fra køkken-alrum adgang til udendørs, overdækket terrasse. Fra køkken-alrum er der endvidere adgang til anden del af 1. sal.

2. del af 1. salen er indrettet med gammelt badeværelse med bruseniche, rustiklofter, samt trægulve. 2. afdeling består af fordelingsgang, badeværelse samt mindre værelse og stort soveværelse. Adskilt fra den øvrige beboelse er der separat adgang til opbevaringsrum.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 296.000, heraf grundværdi kr. 1.500.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Allan Bøje Larsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit

Kalvebod Brygge 1
1780 København V

Auktionsbekendtgører

Advokat Simon Mejlholm

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-14 kl. 14:30
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Simon Mejlholm

Åstrupvej 10
9800 Hjørring

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Willadsen & Mejlholm

Åstrupvej 10
9800 Hjørring

Ekstra bemærkninger

Omberammet på grund af coronavirus/COVID-19.

Retskreds

AS AUKT-339/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.