39h, Bogø by, Bogø, pr. 13-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

39h, Bogø by, Bogø

Adresse

Bogø Hovedgade 73
4793 Bogø By

Tinglyst areal 929 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er ifølge BBR opført i 1880, har et bebygget og samlet bygningsareal på 135 m², et samlet tageetageareal på 78 m², heraf udnyttet tagetage 40 m², og et samlet boligareal på 175 m², bestående af 5 værelser til beboelse samt køkken. Ifølge BBR er der tillige et udhus på 135 m².

Ejendommen er besigtiget 13.10.2020, og fotos er vedhæftet salgsopstillingen.

Ejendommen får vand fra Andelsselskabet Bogø Vandværk v/Øernes Revision, Næstvedvej 2, 4760 Vordingborg, e-mail: dn@oemes.dk. Der skal muligvis betales genåbningsgebyr, da der kan være lukket for vandet. Spildevand betales til Vordingborg Forsyning A/S, Brovejen 10, 4760 Vordingborg, e-mail: kontakt@vordingborgforsyning.dk. Ejendommen har tidligere fået el fra Seas.

Ejendommen består af to bygninger, henholdsvis et fritliggende enfamilieshus opført i 1880 med et samlet boligareal på 175 m², heraf 40 m² udnyttet areal af tagetagen, og et udhus på 135 m².

Derudover er der have til ejendommen.

Begge bygninger er af gule mursten, dog er enfamiliehusets facade pudset op og malet hvidt med gule rammer om vinduerne på for- og bagsiden. Ifølge oplysninger fra BBR består ydervægsmateriale af bindingsværk og tagdækningsmateriale er fibercement, ligesom ejendommen er opvarmet via centralvarme fra eget anlæg, etkammerfyr.

Der er 3 indgange til huset. Fra hovedindgangen, som er belagt med lysegrå klinker, er der adgang til husets midterste af i alt 5 rum i stueetagen. Der fordeler sig to rum på hver side, som alle har forskellige variationer af trægulve. Samtlige vægge og lofter er hvide. I det ene rum er der brændeovn og et indbygget skab i skunken. Fra husets midterste rum er der adgang til et køkken med sorte fronter og grålig bordplade. Køleskab fra Blomberg, ovn fra Samsung, varmtvandsbeholder fra Gorenje samt opvaskemaskine og emhætte. Funktionsdygtigheden af disse hårde hvidevarer er ukendt.

I køkkenet er der udgang til husets bagindgang, hvorfra der går en trappe op til første sal samt er adgang til husets toilet og bad. Badeværelsesgulvet er belagt med klinker, henholdsvis grå og gule, medens badet er muret op med hvide klinker. Der er en vaskemaskine fra AEG, men funktionsdygtigheden heraf er ukendt.

Via trappen til første sal er der adgang til et stort rum med fritliggende loftbjælker, hvorfra der på den ene side er indgang til 2 værelser, medens der til den anden side er adgang til 1 værelse. Der er ikke døre til værelserne, men hvert værelse har eget vindue. Trægulvet på første sal er synligt skævt, ligesom der ligger en bjælke tværs igennem det ene værelse.

Fra husets forside er der endvidere en indgang til huset, som leder ind i et af husets 5 rum. Udhuset er opdelt i to afdelinger, som begge står meget råt. Den ene afdeling som består af et større og et mindre rum er ikke afskærmet med dør. Den anden afdeling kan tilgås via garageport eller via dør, hvor der er to store rum og to mindre. I det ene af de store rum er monteret en ”maskine” af ældre dato af mærket I.H. Weidemann og Sønner, men funktionen heraf er ukendt. I det andet store rum er der loft til kip, ligesom der er adgang til loftet over det andet store rum. I de to mindre rum er der strøet halm ud, men benyttelse er ukendt. Vinduerne i udhuset er i dårlig stand.

Ejendommen fremstod på tidspunktet for besigtigelsen som ubeboet.

Ejendommen er besigtiget uden sagkyndig bistand, og oplysningerne er i vidt omfang baseret på offentlige registre. Der tages således forbehold for fejl og mangler heri. Hverken fogedretten, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for fejl og mangler. Interesserede opfordres derfor til at besigtige ejendommen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 286.600, heraf grundværdi kr. 840.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

KJ 2016 ApS under konkurs ved kurator, advokat Nete Weber

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Kristian Ambjørn Buus-Nielsen på vegne af konkursboet
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Auktionsbekendtgører

Retten i Nykøbing Falster

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-11-27 kl. 10:00
Retten i Nykøbing Falster
Retssal A
Slotsgade 35
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Kristian Ambjørn Buus Nielsen
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Nykøbing F

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Kristian Ambjørn Buus-Nielsen
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling med bilag kan rekvireres på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 4-501/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.