9h, Vejle by, Vejle, pr. 13-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

9h, Vejle by, Vejle

Adresse

Nygade 31A
5672 Broby

Nygade 31A, 5672 Broby.

Tinglyst areal 962 m², heraf vej 200 m².

Udvendig beskrivelse af ejendommen:
Hvidmalet murstensejendom i 2 plan med eternittag og med en åben carport i træ og med PVC-tag. Ud mod vejen en åben carport opført i træ med redskabsrum bag selve carporten.

Indvendig beskrivelse af bageste del af ejendommen Nygade 31A, 5672 Broby:
Indgang af udhusdør i enden af huset væk fra vejen. 1 lille brænderum med cementgulv med adgang til fyrrum med cementgulv, hvor der står en gammel kedel, der ligner et oliefyr, der er blevet omdannet til et pillefyr. Videre herfra adgang til baggang med terrazzogulv, stue med tæppe, gipsloft, køkken (køkkenskabe nedtaget), hvor der står et komfur med keramisk kogeplade mrk. Veko, emhætte (nedtaget), linoleumsgulv, værelse med tæppe (fugtskjolder på væg og loft), her henstår reol, stol og skab, stue med diverse inventar, skabe, stole, grill + diverse andre løsøreeffekter, altså lille brænderum, fyrrum, baggang, stue, køkken, værelse samt endnu et rum, som faktisk er det bageste af fyrrum, men adskilt, formentlig tænkt at skulle være badeværelse, cementgulv med afløb.

Indvendig beskrivelse af den forreste del af ejendommen ud mod vejen:
Stueetagen indeholder følgende: en fordelergang, der er tæppebelagt, 1 værelse med tæpper, gipsloft og skabe, i rummet en del affald og løsøre samt et lille køleskab mrk. Electrolux, badeværelse med badekar, klinker på gulv og vægge, gipsloft, bruseniche, vaskemaskine mrk. Electrolux, køkken med linoleumsgulv, gipsloft, keramisk komfur mrk. Veko, ovn og emhætte uden mærke, opvaskemaskine mrk. Zanussi, køleskab mrk. Electrolux, stue med tæppe, fra stue en terrassedør, der henstår uaflåst, dørhåndtag er knækket, gips på loft, i øvrigt fuldt møbleret, stor brændeovn.

1. salen: Adgang af trætrappe fra entreen/fordelergangen, indeholder følgende rum: fordelergang med tæppe, 2 mindre værelser og 1 stort værelse indrettet som stue, stuen går hen over den bageste del af bygningen og helt ned i den fjerneste ende væk fra vejen, alt er møbleret, endvidere et lille badeværelse med bruseniche og linoleumsgulv, soveværelse med tæppe og skabe, altså en stor fordelergang, soveværelse, 2 værelser, stor stue og lille badeværelse.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8396.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 227.900, heraf grundværdi kr. 1.550.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Arne Gunnar Hansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Bobestyrer, advokat Søren Ole Knudsen
AdvokatFyn a/s
Kullinggade 31C
5700 Svendborg

Auktionsbekendtgører

AdvokatFyn a/s

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-09 kl. 09:45
Retten i Svendborg
Retssal 5
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


AdvokatFyn a/s

Kullinggade 31C
5700 Svendborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8396

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 02.12.2020 kl. 14.30. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8396.

Retskreds

AS 7-218/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.