18c, Soesmarke by, Majbølle, pr. 17-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

18c, Soesmarke by, Majbølle

Adresse

Guldborgvej 177
4862 Guldborg

Villa Guldborg.

Tinglyst areal samlet 397 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamiliehus opført i 1929 med ydervægge af mursten og tagdækning af tegl.

Ifølge BBR har ejendommen et bebygget areal på 98 m², heraf udnyttet tagetage 37 m² og et samlet boligareal på 113 m².

Ejendommen opvarmes via et biobrændselsfyr.

Indretning:
Boligarealet er fordelt over en underetage på 98 m², iflg. BBR, fordelt over entre, stue, spisestue, køkken, bryggers og badeværelse, samt en udnyttet tagetage på 37 m², iflg. BBR, fordelt over en repos og 2 værelser.

Ydermere er der et udnyttet kælderareal på 4 m², iflg. BBR.

Entreen er indrettet med væg-til-væg-tæppe, hvidmalede vægge og træloft. I entreen er der en trappe op til 1. sal og adgang til stuen.

Stuen er indrettet med laminatgulv i trælook, hvidmalede vægge og træloft. I stuen er der spor efter en tidligere installation af brændeovn, idet der forefindes rørudtag, samt et mindre område, hvor væggen er beklædt med fliser. Brændeovnen var afmonteret på besigtigelsestidspunktet og rekvirenten indestår ikke for de eventuelle tilslutningsmuligheder.

Fra stuen er der adgang til spisestuen via en skydedør, samt direkte adgang til køkkenet via en døråbning. Spisestuen er indrettet med laminatgulv i trælook, hvidmalede vægge og træloft. I væggen mellem spisestuen og køkkenet er der lavet et vindueshul.

Køkkenet er niveaumæssigt hævet over stuen og er indrettet med laminatgulv i trælook, hvidmalede vægge samt træloft. I køkkenet forefindes hvide skabselementer med en mørk laminatbordplade og indbygget håndvask.
I tilslutning til køkkenet er der et mindre rum, hvor man har installeret et hvidt skabselement med en sort laminatbordplade og frithængende hylder. Der er endvidere opstillet et køle-/fryseskab.

Fra køkkenet er der adgang til kælderen og bryggerset. Kælderen består af et mindre rum med flisebelagt gulv og hvidmalede vægge. I kælderrummet er der opstilles et hvidt skabselement med træbordplade. Bryggerset er beliggende niveauforskudt i forhold til køkkenet i et tidligere udhus, som er blevet inddraget i boligarealet. Bryggerset er indrettet med lyst flisegulv, hvidmalede vægge og træloft.

Fra bryggerset er der adgang til terrassen og indkørslen, samt badeværelset, som ligeledes er beliggende i det tidligere udhus. Badeværelset er indrettet med hvide vægge, træloft og et betongulv, som er delvist beklædt med hvide mosaikker. I badeværelset forefindes toilet, muret bruseniche med flisebeklædt bagvæg, samt et betonstøbt reol-/hyldeelement med indbygget håndvask, hvilket - ligesom gulvet - er delvist beklædt med hvide mosaikker.

Reposen på 1. sal er indrettet med laminatgulv i trælook, træloft og delvist hvidmalede vægge, delvist rå spånpladevægge. Fra reposen er der adgang til to værelser. Det ene værelse er indrettet med laminatgulv i trælook, hvidmalede vægge og træloft. På besigtigelsestidspunktet var dette værelse udstyret med et stort, hvidt, fritstående skab. Det andet værelse var indrettet med laminatgulv i trælook, træloft og delvist hvidmalede vægge, delvist rå spånpladevægge.

På besigtigelsestidspunktet var følgende hårde hvidevarer til stede på ejendommen: køle-/fryseskab af mrk. Electrolux og emhætte af mrk. Wasco,

I umiddelbar tilknytning til huset forefindes et udhus opført i 2014 på 21 m², iflg. BBR.

Udhuset er udført med ydervægge i træ og tagdækning af tagpap. Udhuset er indvendigt indrettet med hvidmalede trævægge, lyst trægulv og klinkebelagt gulv, samt et mindre fyrrum. Det bemærkes, at BBR-meddelelsen på visse punkter afviger vedrørende materialevalget til udhuset.

Udearealer:
I de fritliggende arealer omkring ejendommen er der en mindre have, et udhus og en flisebelagt terrasse.

I forlængelse af terrassen forefindes et udhus opført i 2012 med ydervægge i træ og tagdækning i plast med et areal på 19 m², iflg. BBR. Det skal bemærkes, at materialevalget på visse punkter afviger fra BBR-meddelelsen.

Øvrige oplysninger:
For så vidt angår indefrosset grundskyld henviser rekvirenten til det i ejendomsdatarapporten oplyste herom. Beløbet er ikke fortrinsberettiget og dermed ikke medtaget i størstebeløbet.

Såfremt der ved tvangsauktion måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme), må det påregnes, at der til forsyningsselskaberne skal betales et gebyr for genåbning.

Ejendommen er besigtiget den 21.10.2020. Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen.

Ejer har oplyst, at ejendommen har været udlejet indtil juli 2020 til en husleje på kr. 4.500 pr. måned. Rekvirenten har anmodet tidligere lejer om at oplyse, hvorvidt der er et lejerkrav. Der afsættes derfor p.t. kr. 13.500 til lejerkrav.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8322.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 197.200, heraf grundværdi kr. 780.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Charlotte Ingeborg Hallgren Teut

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit A/S v/advokat Stefan Schwærter
DreistStorgaard Advokater A/S
Bag Haverne 32
4600 Køge

Auktionsbekendtgører

DreistStorgaard Advokater A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-04 kl. 10:00
Retten i Nykøbing Falster
Retssal A
Slotsgade 35
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


DreistStorgaard Advokater A/S

Bag Haverne 32
4600 Køge

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8322

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 4-504/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-18 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.