6et, Ruds Vedby by, Ruds Vedby, pr. 18-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6et, Ruds Vedby by, Ruds Vedby

Adresse

Vinkelvej 1
4291 Ruds Vedby

Villa i Ruds Vedby.

Tinglyst areal samlet 637 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamiliehus opført i 1963 med til-/ombygning i 1999, som fremstår med grå, filsede ydervægge i letbetonsten og tagdækning af fibercement.

Huset har et bebygget areal på 76 m², heraf overdækket areal på 34 m², udnyttet tagetage på 49 m², samt en dyb kælder på 30 m². Det samlede boligareal udgør 125 m², iflg. BBR.

Ejendommen opvarmes, iflg. BBR, med elvarme, suppleret af en brændeovn i stueetagen, samt en varmepumpe på 1. sal. Ejer har oplyst, at der har været pillebrændeovn, men denne var leaset og er derfor tilbageleveret. Der er ingen radiatorer i stueetagen, men 1. salen kan opvarmes med varmepumpen.

Indretning:
Boligarealet er fordelt over bryggers, køkken, stue og badeværelse i stueplan, samt repos og 2 værelser på 1. sal.

Bryggerset er indrettet med gråt flisegulv, hvidmalede vægge og træloft. Isoleringsmateriale er flere steder synligt via huller i væggene. Fra bryggerset er der adgang til køkkenet, hvilket er indrettet med parketlignende laminatgulv, tapetserede vægge og hvidt loft. I køkkenet forefindes lyse over- og underskabe med metalgreb, samt komfur og emhætte. Bordpladen er udført i laminat med trælook, og der er i denne indbygget en håndvask.

Fra køkkenet er der åben adgang til stuen, som er indrettet med parketlignende laminatgulv, hvidmalede vægge og hvidt loft. I stuen er der afsat plads til en brændeovn, og der forefindes herudover trappe til 1. sal, ligesom ejendommens badeværelse kan tilgås fra stuen.

Badeværelset er indrettet med mørkt flisegulv, hvidmalede vægge og hvidt loft. I badeværelset forefindes toilet, hvidt badeværelseselement med indbygget håndvask, samt selvstændig bruseniche med bagbeklædning i metal.

På 1. sal forefindes repos, som er indrettet med parketlignede laminatgulv, hvidmalede vægge og træloft. Fra reposen er der adgang til en overdækket tagterrasse, samt 2 værelser.

Det ene værelse er indrettet med parketlignende laminatgulv, hvidmalede vægge og træloft. Det andet værelse er indrettet med væg-til-væg-tæppe, hvidmalede vægge og træloft. I dette værelse forefindes et indbygget skab, og der er endvidere adgang til en meget lille altan.

Kælderen tilgås udefra via en lem i den til huset indbyggede træterrasse. Kælderen anvendes konkret til værksted og opbevaring, idet denne er uopvarmet og fremstår med gulve og vægge i beton. Loftet består af isoleringsmateriale og træplanker.

På besigtigelsestidspunktet var følgende hårde hvidevarer til stede på ejendommen: komfur mrk. Vestfrost og emhætte af ukendt mrk.

Udearealer:
I umiddelbar tilknytning til huset forefindes en stor, delvist overdækket træterrasse ud til haven, som primært er beplantet med græs.

Herudover forefindes en carport opført i træ med tagafdækning af plast.
Carporten har, iflg. BBR, et bebygget areal på 41 m², hvoraf et indbygget udhus udgør 11 m².

Øvrige oplysninger:
For så vidt angår indefrosset grundskyld henviser rekvirenten til det i ejendomsdatarapporten oplyste herom. Beløbet er ikke fortrinsberettiget og dermed ikke medtaget i størstebeløbet.

Såfremt der ved tvangsauktion måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme), må det påregnes, at der til forsyningsselskaberne skal betales et gebyr for genåbning.

Ejendommen er besigtiget den 04.11.2020. Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8339

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 245.200, heraf grundværdi kr. 710.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kim John Hansen, Majken Bay Kjær Larsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit A/S v/advokat Stefan Schwærter
DreistStorgaard Advokater A/S
Bag Haverne 32
4600 Køge

Auktionsbekendtgører

DreistStorgaard Advokater A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-08 kl. 09:50
Retten i Næstved
Multihal - Næstved Firmasport
Kasernevej 24
4700 Næstved

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


DreistStorgaard Advokater A/S

Bag Haverne 32
4600 Køge

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8339

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 3-328/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-19 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.