4bx, Valsgård by, Valsgård, pr. 19-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4bx, Valsgård by, Valsgård

Adresse

Skoletoften 10
9500 Hobro

Ejendommen er beliggende på Skoletoften 10 i Valsgård i Mariagerfjord Kommune.

Ifølge tingbogen udgør ejendommens tinglyste areal 1.040 m².

Ejendommen er en etplansvilla på 169 m² bestående af entré, bryggers, tre værelser, badeværelse, køkken, stue samt opvarmet udestue.

Fra ejendommens hovedindgang kommer man ind i en entré med træloft og vinyl i gråligt klinke-look. Til højre i entréen er ejendommens badeværelse placeret. Badeværelset er med grå klinker, toilet, bruseniche og inventar i hvid med stålgreb.

Ligefrem for entréen ligger ejendommens stue med lyst gulvtæppe og træloft. I stuen er der en brændeovn. Fra stuen er der via en stor terrassedør adgang til den opvarmede udestue med klinker i brunlig nuance og træloft. Fra udestuen er der videre adgang til haven og en fliseanlagt terrasse.

I det ene hjørne af stuen er der adgang til det ene af ejendommens tre værelser. Værelset er med gulvtæppe og træloft samt indbyggede skabe.

Fra stuen er der videre adgang til ejendommens køkken. Køkkenet har sort-/hvidternet vinyl og træloft. Køkkeninventaret er med trælåger og trægreb. Køkkenet indeholder hvidevarer i form af Voss ovn, Siemens opvaskemaskine, HiLight kogeplade, Electrolux emhætte og Norcold køleskab med fryser.

Med adgang fra køkkenet ligger ejendommens to øvrige værelser. Det ene har trægulv og træloft, og det andet har lyst gulvtæppe og træloft.

Der er fra køkkenet endvidere adgang til ejendommens bryggers med brune fliser og træloft. Bryggerset indeholder håndvask og inventar i samme stil som køkkenet.

Fra bryggerset er der adgang til ejendommens garage på 64 m² med plads til to køretøjer. Bagerst i garagen er et disponibelt rum til brug for eksempelvis opbevaring af haveredskaber m.v.

Der tages forbehold for uoverensstemmelser mellem BBR-meddelelsen og de faktiske forhold, samt afvigelser mellem det matrikulære skel og det fysiske skel.

Ejendommen er besigtiget den 16.09.2020 uden faglig assistance, og der tages forbehold for tekniske installationer og ejendommens stand generelt.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 159.200, heraf grundværdi kr. 1.200.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jette Ingrid Sveistrup Jensen under konkurs og Frank Glenstrup Christensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Advokatfirmaet Himmerland ApS
Kirkegade 1
9600 Aars

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-08 kl. 10:40
Retten i Aalborg
Retssal 1
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Himmerland ApS

Kirkegade 1
9600 Aars

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Himmerland ApS

Kirkegade 1
9600 Aars

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på 1. auktion kr. 900.000. Salgsopstilling er endvidere tilgængelig på www.itvang.dk.

Retskreds

AS 16-199/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-20 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.