6a, Flovlev by, Hvidbjerg, pr. 19-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6a, Flovlev by, Hvidbjerg

Adresse

Flovlevvej 10
7790 Thyholm

Tinglyst areal 33.880 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i landlige omgivelser ca. 2 km fra Hvidbjerg med dagligvarebutik og togforbindelse. Huset fremstår med facader i mursten. En del af facaden er opsat på ny nogle år tilbage og fremstår generelt i pæn stand. Tagbelægningen er bølgeeternit, og en mindre del af ladebygningen/udhuset er med tagpap. En del vinduer er skiftet til termoruder i plastrammer i 2009. Øvrige vinduer er termoruder i trærammer af ældre dato, men fremstår rimeligt velholdte.

Beboelsesbygningen er i indrettet med entré, møblerbar fordelingsgang, stue med udgang til terrasse, værelse med udgang til terrasse, badeværelse med gulvvarme, brus og skabsarrangement i kirsebærtræ samt god størrelse spisekøkken med karnap mod gårdspladsen, lyse låger i laminat og laminatbordplade. Den indbyggede udestue på 10 m², der fremgår af BBR, er fjernet.

Fra køkkenet er der adgang til en del af ladebygningen, som er indrettet til boligformål og består af bryggers, entré/fordelingsgang og 3 værelser. Indretningen til beboelse i ladebygningen fremgår ikke af BBR, og det vides ikke, om dette er sket med relevante myndighedsgodkendelser.

Der er klinkegulve i entre, fordelingsgang, bad og køkken samt trægulve i stue og værelse i beboelsesbygningen. I det boligareal, der er indrettet i lade/udhus, er der klinkegulv i entré/fordelingsgang og i bryggers samt gulvtæppe i et værelse og laminat i de 2 andre værelser.

Der er trælofter i hele ejendommen.

Den resterende del af ladebygningen/udhuset består af lille fyrrum med varmeanlæg samt rum til opbevaring.

Der var i huset på besigtigelsestidspunktet følgende hårde hvidevarer: induktionskogeplade af ukendt mærke, Gorenje emhætte, Siemens ovn, opvaskemaskine oplyst ikke tilhørende ejer, Gorenje køleskab, vaskemaskine af mærket Hotpoint Ariston, samt Asko Vølund tørretumbler. Ejendommen opvarmes med luft-vand varmepumpe.

Ejendommen fremstår generelt i mindre god vedligeholdelsesstand såvel indvendigt som udvendigt. Der er røget en rygningsplade af i forbindelse med storm for ca. et halvt år siden. Der er tegn på indkommende regnvand i køkken, hvor der er elektriske installationer, og ejer oplyser, at der er lidt problemer med disse.

Til ejendommen hører ca. 3 ha agerjord, som iflg. ejer er lejet ud på en mundtlig aftale til kr. 10.000 pr. år.

Herudover består udenomsarealerne af indkørsel og gårdsplads med perlesten og have med græsbeplantning samt terrasse med belægningssten.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende i landzone og inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Der er registreret beskyttede sten- og jorddiger.

På ejendommen er landbrugspligt og formentlig også beboelsespligt.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: 1880. Til-/ombygningsår: 1980 Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal 159 m². Heraf indbygget udestue 10 m². Samlet bygningsareal 159 m². Samlet boligareal 149 m². Samlet andet areal 10 m². Antal værelser: 5. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb. Energioplysninger: Varmeinstallation: Varmepumpe. Opvarmningsmiddel: Elektricitet.

Bygningsnr.: 2
Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: 1880. Til-/ombygningsår: 1983. Samlet bygningsareal: 66 m². Samlet erhvervsareal: 66 m². Bebygget areal: 66 m². Energioplysninger: Varmeinstallation: Ingen varmeinstallation. Bemærkninger for bygning: Ladebygning.

Oplysninger om grunde:
Vand & afløb:
Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 257.800, heraf grundværdi kr. 710.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Gordon Rødbro Alstrup

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-09 kl. 10:30
Retten i Holstebro
Retssal C
Stationsvej 58
7500 Holstebro

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Heidi Højbjerg - hho@njordlaw.com -oplys sags nr. 510742-225794/hho
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk

Retskreds

AS 10A-217/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-20 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.