9df, Rørvig by, Rørvig, pr. 21-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

9df, Rørvig by, Rørvig

Adresse

Ved Møllen 9
4581 Rørvig

Areal udgør ifølge tingbogen 1.215 m².

Ejendommen er delt op i to beboelser - nr. 9 og nr. 9A.

Ejendommen er opført i 2009 i gulmalet pudset mursten og med et rødt tegltag. Ejendommen har sprossede vinduer. Ejendommen har carport.

Udefra fremtræder bygningerne i rimelig stand, dog trænger der til lidt maling.

Fortil er der en lille have med adgang til hoveddør og carport. Bagved hovedhuset er der en lukket have.

Ifølge BBR udgør nr. 9 et samlet bygningsareal på 129 m², en kælder på 231 m² og en tagetage på 65 m². Ejendommen har et samlet boligareal på 194 m².

Hele nr. 9 består af 5 værelser, en dagligstue, en entré, et badeværelse, et bryggers samt et køkken. Alle rum er fordelt på to etager.

I stueetagen er gulvene i entréen, bryggerset og badeværelset rødt stengulv. Der er lagt lyst plankegulv i dagligstuen samt det ene soveværelse. I dagligstuen er der endvidere et ildsted. I det andet soveværelse i stueetagen er plankegulvet hvidmalet. Hele stueetagen har hvide vægge og hvidmalede lofter. Køkkenet har hvide køkkenelementer med en træbordplade.

Køkkenet har følgende hårde hvidevarer: Ovn og induktionskogeplade fra Siemens, køleskab og opvaskemaskine fra Miele samt en emhætte af ukendt mærke.

Badeværelset indeholder toilet, to små håndvaske samt en bruseniche. I bryggerset findes en vaskemaskine fra Miele samt et tørreskab fra Asko.

Førstesalen har en større fordelingsgang, som giver adgang til to soveværelser, et mindre værelse samt et badeværelse. Alle væggene på 1. salen er hvide, og der er på etagen generelt lyse plankegulve. Badeværelse er dog med rødt stengulv. Badeværelset indeholder toilet, håndvask og bruseniche.

Ifølge BBR udgør nr. 9A et samlet bygningsareal på 94 m² og en tagetage på 43 m². Boligen har et samlet boligareal på 110 m². 9A er bestående af en mindre entré, to stuer, et køkken et soveværelse samt et badeværelse og et toilet. De nævnte rum er fordelt på to etager.

Gulvene i entréen og på toilettet er rødt stengulv, mens der på badeværelse er sort mosaikgulv. Gulvene i de resterende rum er lyse planegulve.

Køkkenet har sorte køkkenelementer med en granitbordplade. I køkkenet findes følgende hårde hvidevarer: Ovn, induktionskogeplade samt opvaskemaskine fra Siemens, emhætte fra Faber og et integreret køle-/fryseskab af ukendt mærke.

Badeværelset indeholder toilet håndvask og bruseniche. Toilettet på førstesalen har toilet og håndvask.

Under hele ejendommen er en kælder, som er sammenhængende mellem de to boliger. Kælderen indeholder 9 disponible rum. Ud over disse rum er der et spisekammer, opbevaringsrum samt fyrrum.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8387

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 392.900, heraf grundværdi kr. 4.000.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Heidi Marie Hüttmann

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-16 kl. 11:00
Retten i Holbæk
Retssal H
Domhusstræde 1
4300 Holbæk

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8387

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 09.12.2020 kl. 12.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8387

Retskreds

AS 40-275 /2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-22 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.