6ax, Hjorslev by, Otterup, pr. 21-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6ax, Hjorslev by, Otterup

Adresse

Bredgade 6
5450 Otterup

Tinglyst areal 498 m², heraf vej 0 m².

Erhvervsenhed samt 2 boligenheder.

Oplysninger ifølge BBR: Opført i 1903. Bebygget areal 120 m², samlet bygningsareal 240 m². Boligareal 200 m², samlet erhvervsareal 120 m². Bygning 2, opført i 1903 med bebygget areal på 48 m².

Ejendommen er opført i pudsede gråmalede mursten i stueetagen mod gaden og resten i røde mursten med tag af sorte fibercementplader.

Ejendommen indeholder erhvervsenhed i stueetagen samt et separat beboelseslejemål på 1. sal og et separat beboelseslejemål på 2. sal.

Stueetagen indeholder entré med lysebrunt gulv, adgang til baggang, adgang til erhvervsdel samt opgang til 1. sal. Butikslokalet er med vinduer fra gulv til loft ud mod gaden, gråt linoleumsgulv, hvidmalede vægge, gråmalet pladeloft med sænket hvidt lamelloft under samt adgang til to baglokaler. Det ene baglokale er med hvidmalede vægge og loft samt lysebrunt laminatgulv. Andet baglokale er med gråt linoleumsgulv, hvidmalede vægge og loft, vinduer mod baghaven samt adgang til badeværelse. Badeværelse er med gråt linoleumsgulv samt hvidmalede vægge og loft. Ved besigtigelse skønnedes det, at gulvet i butikslokale samt det ene baglokale er gennemtæret og ødelagt flere steder. Baggang er med lysebrunt gulv, udgang til baghave, nedgang til krybekælder samt opgang til bagtrappe til 1. sal.

1. salen indeholder repos med gulvtæppe, brunmalede vægge, trappe til 2. sal samt adgang til lejlighed. Lejlighed på 1. sal indeholder tre stuer, soveværelse samt køkken og badeværelse. Lejligheden på 1. sal er ikke besigtiget.

2. salen indeholder entré med træplankegulv, hvidmalede vægge, trælisteloft med loftslem, adgang til stue samt til badeværelse. Loft er ikke besigtiget. Stue er med træplankegulv, trælisteloft, hvidmalede skråvægge samt adgang til køkken. Køkken er med grønmalede vægge, lysegrå stænkfliser ved komfur, hvidmalet loft, emhætte mrk. ukendt, komfur mrk. Beko, træelementer, træbordplade, laminatgulv samt adgang til soveværelse. Badeværelse er med gråt linoleumsgulv, hvidmalede vægge samt trælisteloft. Soveværelse er med gråt gulvtæppe samt hvidmalet loft og vægge. På badeværelset står vaskemaskine mrk. AEG samt tørretumbler mrk. Zanussi, som lejer oplyser tilhører denne.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme, jf. ejendomsdatarapporten.

Ejendommen fremstår i sin helhed nedslidt og trænger til istandsættelse.

Til ejendommen hører en tilgroet baghave med græs, træer og buske.

Bygning 2, garage er opført i røde mursten med tag af sorte fibercementplader. Bygning er med hvidmalede vægge og betongulv.

Jf. ejendomsdatarapport af 09.11.2020 er der registeret en nedgravet, afblændet olietank på ejendommen.

Jf. ejendomsdatarapport af 09.11.2020 er ejendommen beliggende i et område klassificeret som lettere forurenet.

Denne beskrivelse er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse foretaget den 10.11.2020. Beskrivelsen er endvidere udarbejdet på baggrund af BBR-meddelelse, ejendomsdatarapport, tingbog og øvrige offentlige oplysninger. Rekvirenten indestår på ingen måde for rigtigheden af disse oplysninger.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 189.200, heraf grundværdi kr. 1.750.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Ingrid Annette Tønneskov Jensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

DLR Kredit A/S
v/Focus Advokater P/S
Englandsgade 25
5100 Odense C

Auktionsbekendtgører

Retten I Odense

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-15 kl. 10:00
Retten i Odense

Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Focus Advokater P/S

Rekvirering af salgsopstilling


Focus Advokater P/S

Englandsgade 25
5100 Odense C

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 312/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-22 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.