11a, Villersø by, Villersø, pr. 21-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

11a, Villersø by, Villersø

Adresse

Grønhøjvej 4
8500 Grenaa

Ejendommens areal ifølge tingbogen udgør 3.366 m², heraf vej på 0 m².

Det bebyggede areal i enfamiliehusets grundplan udgør 274 m² ifølge BBR-meddelelsen, herunder en indbygget udestue på 20 m², mens enfamiliehusets samlede boligareal udgør 329 m² fordelt på to etager med 274 m² i stueetagen og 55 m² i tagetagen. Til ejendommen hører endvidere en tilknyttet bygning med et bebygget areal på 173 m² samt en garage på 36 m² med plads til både bil og værksted.

Til ejendommen hører endeligt en stor have, som omfavner bygningerne, ligesom der 360 grader rundt om huset er udsigt ud over markerne.

Enfamiliehus med stueplan og 1. sal.
Enfamiliehuset med stueplan og 1. sal, som i BBR-meddelelsen er angivet som Bygning 1 med et samlet boligareal på 329 m², er opført i 1900 i mursten og med betontagsten.

Huset indeholder en rummelig entré med flisegulv, som der er adgang til fra den overdækkede terrasse. Fra entréen er der via en fordelingsgang adgang til bl.a. et badeværelse af god størrelse, som er belagt med klinkegulv og vægfliser. Over for badeværelset er der et værelse ideelt til kontor samt et mindre depotrum. Ved siden af badeværelset findes der et stort køkken med spiseplads, som giver direkte adgang til husets store udestue. Der er også adgang til udestuen fra stuen, hvor der er gjort klar til brændeovn.

Fra trappen i fordelingsgangen er der endvidere adgang til husets 1. sal, som indeholder to store værelser samt to mindre værelser. Fra det ene af de store værelser er der adgang direkte til haven via en udvendig trappe.

Registreret udhus.
Entréen i enfamiliehuset giver ligeledes adgang til en supplerende bygning, som i BBR-meddelelsen er angivet som Bygning 3 med et samlet bebygget areal på 173 m².

I bygningen er der adgang til et stort badeværelse med bruseniche samt et separat WC af god størrelse. Der er klinkegulv og vægfliser i begge rum. Der er endvidere via en gang adgang til en separat udgang til haven samt et stort rum med køkkenelementer installeret. Fra det store rum er der adgang til 3 store og rummelige værelser. Hele bygningen er belagt med trægulv af nyere dato og fremstår i fin stand.

Generelle bemærkninger:
Ejendommen er velholdt og fremstår i fin stand.

Køkkenets hvidevarer består af en opvaskemaskine fra Bosch, en ovn fra Whirlpool, komfur fra Voss samt emhætte fra Asko Vølund.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af de pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det bemærkes, at placeringen af bygningerne på kortmaterialet fra BBR-meddelelsen, som er vedlagt på side 32 i salgsopstillingen, umiddelbart ikke stemmer overens med de faktiske forhold, som blev konstateret i forbindelse med besigtigelsen af ejendommen.

Det bemærkes endvidere, at Bygning 3 ifølge BBR-meddelelsen er registreret som et udhus.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8210

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 82.300, heraf grundværdi kr. 1.500.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kurt Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Jørgen Hauschildt
Bech-Bruun
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Auktionsbekendtgører

Bech-Bruun

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-16 kl. 10:30
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Bech-Bruun

Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8210

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 370.000.

Retskreds

AS 54-217/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-22 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.