1825, Vigerslev, København, pr. 21-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1825, Vigerslev, København

Adresse

Danhaven 1
2500 Valby

Tinglyst areal: 594 m², heraf vej 162 m².

Gult murstenshus opført i 1974. Huset har termovinduer, der generelt er slidte. Ejendommen har et tilhørende udhus, have og overdækket carport.

Ejendommen indeholder to lejligheder, heraf den ene i kælderen.

Stueetagen indeholder entre, badeværelse, tre værelser, køkken, stue, lille kælder samt et udhus. Fra entréen er der er adgang til køkken og stue. Herudover er der en trappe op til fordelingsgangen, hvor der er adgang til alle tre værelser og badeværelset. Sidst giver entreen også adgang til den tilknyttede kælder. Entreen fremstår med hvide vægge og loft samt hvidt trægulv.

Køkkenet har hvide vægge og hvidt loft. Der er hvide under- og overskabe samt sort bordplade af laminat i fin stand. Der er følgende hvidevarer: Køle-/fryseskab af mærket Gram, fryser af mærket Zanussi samt komfur af mærket Voss. Hvidevarerne er af ældre dato og har brug for grundig rengøring. Der er i køkkenet også en spiseplads.

Fra køkkenet er der adgang til stuen. Stuen fremstår med hvide marmor-lignende fliser. Der er hvide lofter, en tapetseret væg, hvide vægge og vægge med hvide mursten.

Fra stuen er der adgang til udhus med brunt flisegulv og hvide murstensvægge.

Fra entreen er der en lille trappe i lyst træ, som fører op til fordelingsgangen, hvorefter der er adgang til tre værelser samt badeværelset. Fordelingsgangen har hvide vægge og trægulve, der er i pæn stand. Herudover er der et hvidt indbygget skab. Badeværelset har hvide fliser på både væggene og gulvet. Loftet er i hvidt træ. Badeværelset indeholder toilet og bruseniche. Der er endvidere en vaskemaskine af mærket Beko. Det første værelse fremstår med hvide vægge og brunt træloft. Der er også et hvidt, indbygget skab. Det andet værelse fremstår med hvide vægge og lofter samt trægulv. Det tredje værelse fremstår med hvide vægge og hvidt loft samt trægulv. I værelset er der et indbygget skab. Der er endvidere en lille altan.

Kælderen fremstår med hvide vægge og hvide lofter. Adgangen til kælderen er spærret.

Den anden lejlighed er beliggende i kælderen. Der er adgang hertil fra haven.

Lejligheden indeholder køkken, stue, badeværelse samt et værelse. Køkkenet fremstår med hvide skabe og en bordplade i laminat. Der findes et komfur af mærket Elektrolux, et køle-/fryseskab af mærket Beko samt en vandvarmer. Fra køkkenet er der adgang til stuen, der har brunt klinkegulv, hvide vægge samt en murstensvæg. Fra stuen er der adgang til et depotrum, værelse og en lille gang, der fører til badeværelset. I den lille gang er det er et indbygget skab. Badeværelset fremstår med sorte klinker på både gulvet og væggene. Disse er i pæn stand. Loftet er hvidt. Værelset har brunt klinkegulv, hvide vægge og loft.

Ifølge BBR udgør bebygget areal 149 m², udestue 33 m², kælder 54 m². og samlet boligareal 116 m². Carport 12 ,m² og udhus 5 m².

Rekvirenten gør opmærksom på, at der efter det oplyste er en gæld til kommunen for lån til stigning i grundskyld på kr. 8.139,60.

Fra og med 2018 er stigning i grundskyld indefrosset som lån, der forfalder i tilfælde af ejerskifte, og påhviler sælger at betale. Efter rekvirentens opfattelse betragtes en auktion i den forbindelse som et ejerskifte i relation til lånet. Lånet er ikke tillagt fortrinsret, og derfor er de indefrosne beløb ikke medtaget i størstebeløbet. Auktionskøber skal dog være opmærksom på, at kommunen har mulighed for at henholde sig til ejendommen og derved reelt pålægge auktionskøber udgiften, hvis sælger ikke indfrier. En auktionskøber må derfor indrette sit bud efter, at der påhviler en forpligtelse herfor.
Der er tinglyst tilbagekøbsret til Københavns kommune i 2046. Se vedhæftede.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8383

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 764.600, heraf grundværdi kr. 1.950.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Chaudry Shazad Majeed samt person med navne og adressebeskyttelse

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Københavns Kommune v/advokat Jacob Pehrson
Horten Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Auktionsbekendtgører

Horten Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-10 kl. 09:00
Retten på Frederiksberg
Den nye retsbygning, Retssal A
Howitzvej 32
2000 Frederiksberg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Horten Advokatpartnerselskab

Philip Heymans Allé 7
2900 Hellerup

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8383

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 6-88/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-22 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.