18al, Gundsømagle by, Gundsømagle, pr. 21-11-2020

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

18al, Gundsømagle by, Gundsømagle

Adresse

Hyldekærparken 30
4000 Roskilde

Tinglyst areal 288 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er ifølge BBR opført i 1972 med et bebygget areal/samlet bygningsareal/samlet boligareal på 120 m², bestående af 5 værelser til beboelse, 2 toiletter og bad samt I køkken. Ejendommen er besigtiget 27.10.2020, og fotos er vedhæftet salgsopstillingen.

Ejendommen er opført i ét plan. Ejendommen har en baghave samt et mindre græsområde foran huset. Ejendommen er et gult murstenshus med hvide rammer om døre og vinduer.

Fra hovedindgangen er der en åben entré, der går i ét med køkkenet. Fra entréen er der til venstre et lille badeværelse. Badeværelset har træloft, og gulvene og væggene er flisebelagte. Badeværelset er indrettet med et toilet, håndvask samt en brusekabine.

Fra den næste dør til venstre er der en stue med gulvtæppe, vægge med hvidt tapet, og en enkelt bagvæg af hvide mursten. Fra stuen er der adgang til soveværelset, og fra soveværelset går der en dør ind til et badeværelse.

Fra stuen er der desuden en dør med direkte adgang til baghaven.

Køkkenet er indrettet med hvide køkkenskabe, en ovn, kogeplade og et køleskab fra Electrolux. Køkkenets gulve og loft er træbelagte, og væggene tapetserede med hvidt tapet.

Fra køkkenet er der adgang til to mindre værelser af samme størrelse, og i begge er gulvene tæppebelagte. Desuden er der fra køkkenet adgang til et bryggers, som er indrettet med en vaskemaskine af mærket Vestfrost, et køleskab af ukendt mærke samt en varmtvandsbeholder. Derfra er der ligeledes adgang til baghaven.

Ejendommen er besigtiget uden sagkyndig bistand, og oplysningerne er i et omfang baseret på offentlige registre. Det tages således forbehold for fejl og mangler heri. Hverken Fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for fejl og mangler.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 477.400, heraf grundværdi kr. 1.200.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jan Axel Mathiasen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Kristian Ambjørn Buus-Nielsen på vegne af en panthaver
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Auktionsbekendtgører

Retten i Roskilde

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2020-12-08 kl. 10:30
Retten i Roskilde
Retssal 2
Ved Ringen 1
4000 Roskilde

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Kristian Ambjørn Buus Nielsen
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Roskilde

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Kristian Ambjørn Buus-Nielsen
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling med bilag kan downloades fra www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk. Der er fremvisning med fogedrettens assistance 02.12.2020 kl. 09.30. Tilmelding skal ske senest 01.12.2020 kl. 12.00 til Dorte Halken pr. e-mail dh@les.dk eller tlf. 33300215. Er der ingen rettidige tilmeldinger, aflyses fremvisningen.

Retskreds

AS 238/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2020-11-22 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.