7ed, Siim by, Dover, pr. 12-01-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7ed, Siim by, Dover

Adresse

Lærkevej 6
8680 Ry

Tinglyst areal 932 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er ifølge BBR opført i 1946 med et samlet bygningsareal på 59 m², samlet kælderareal på 59 m² og et samlet boligareal på 118 m², bestående af 3 værelser til beboelse, 1 toilet og bad samt 1 køkken.

Ifølge BBR er der tillige et udhus opført i 1987 på 19 m², heraf overdækket areal 5 m², samt en garage opført i 1990 på 21 m².

Ejendommen er udlejet, og der har været en huslejenævnssag, hvorefter huslejen er nedsat til kr. 9.200 pr. måned. Den for meget betalte leje er tilbagebetalt til lejer ved nedsættelse af den månedlige leje frem til og med december 2020.

Ejendommen er besigtiget 11.11.2020, og fotos er vedhæftet salgsopstillingen.

Ejendommen er et enfamiliehus med røde mursten og hvide døre og vinduer af plast.

Fra ejendommens hovedindgang er der en entré. I entréen er gulvet beklædt med et blåt gulvtæppe, og væggene er hvide. Fra entréen er der til venstre en smal spindeltrappe ned til kælderen. Ved siden af trappen i entréen er til venstre et badeværelse med toilet og håndvask.

Ligefrem fra entréen er der en dør med adgang til køkkenalrummet med et nyere køkken med hvide køkkenskabe. Derudover er der en kogeplade, ovn samt opvaskemaskine af mærket Sneg og et køleskab af mærket Blomberg. Døren indtil køkkenalrummet er af brunt træ. I køkkenalrummet er loftet af træ, og der er desuden lyst trægulv og hvide vægge.

Fra spindeltrappen er der adgang ned til en ”kælderentré” i kælderen. Her er gulvet belagt med sorte fliser, og væggene er hvide. I kælderentréen er der en ældre tørretumbler af mærket Gorenje og en vaskemaskine af mærket LG, der ifølge lejer begge er funktionsdygtige. Videre er der indbyggede skabe til opbevaring. Der er anlagt gulvvarme i hele kælderetagen.

Fra kælderentréen er der en havedør med adgang til haven, hvorfra man træder ud til en terrasse. Videre i kælderentréen er der fra den første dør til højre et kontor med indbyggede skabe, lyst trægulv og hvide murstensvægge. Fra den næste dør til højre er der et større rum brugt til soveværelse med indbyggede skabe, lyst trægulv samt en dør ud til haven. Fra kælderentréen er der herudover et badeværelse med et stort badekar, brusekabine, håndvask og toilet. Gulvene og væggene er flisebelagte.

Herudover har huset et loftrum, men der befinder sig på nuværende tidspunkt alene isoleringsprodukter deroppe, hvorfor loftet ikke er blevet benyttet til opbevaring. Fra loftet ses tilmed husets skorsten, der er blevet sløjfet.

Til huset hører i øvrigt en større have.

Derudover har huset en garage med plads til én bil. I garagen har der ifølge lejer været en fugtskade, og på baggrund heraf er der blevet lagt et nyt loft.

Videre har ejendommen et bryggershus/udehus med gipsvægge og plastvinduer brugt til opbevaring. I forlængelse af dette er et mindre skur med en centralstøvsuger. Dertil er et udendørs halvtag, som eventuelt kan bruges til placering af cykler.

Ejendommen er på tidspunktet for besigtigelsen udlejet til en familie og er i øvrigt besigtiget uden sagkyndig bistand. Dertil er oplysningerne i et vist omfang baseret på offentlige registre. Der tages således forbehold for fejl og mangler heri. Hverken fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for fejl og mangler.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 633.300, heraf grundværdi kr. 1.000.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Michael Anker Mark under konkurs v/kurator, advokat Nete Weber

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Kristian Ambjørn Buus-Nielsen på vegne af konkursboet
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Auktionsbekendtgører

Retten i Horsens

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-01-29 kl. 10:00
Retten i Horsens
Mødelokale 2, 1.
Godsbanegade 2
8700 Horsens

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Kristian Ambjørn Buus Nielsen
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Horsens

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Kristian Ambjørn Buus-Nielsen
Lund Elmer Sandager Advokatpartnerselskab
Kalvebod Brygge 39
1560 København V

Ekstra bemærkninger

Ny auktion var oprindeligt berammet til 15.01.2021 kl. 10.30, men er grundet Corona-restriktionerne omberammet til 29.01.2021 kl. 10.00. Ny auktion. Højeste bud på første auktion var på kr. 2.450.000. Ny auktion blev på første auktion begæret af en panthaver. Hammerslagsaftale blev indgået. Salgsopstilling med bilag kan downloades fra www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk. Tidspunkt for fremvisning vil snart fremgå på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 6-177/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-01-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.