5b, Bjørnskov by, Nr. Snede, pr. 12-01-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5b, Bjørnskov by, Nr. Snede

Adresse

Frisbækvej 7
8766 Nørre Snede

Matr. nr. 5 b, Bjørnskov by, Nr. Snede, beliggende Frisbækvej 7, 8766 Nørre Snede, er beliggende uden for Nørre Snede by i landlige omgivelser på en grund på 4.500 m².

Vandforsyningen sker via egen brønd og spildevand løber til samletank. Opvarmningen sker via olie og har overfladetank på 1.200 l, der er etableret i 1995.

Bygningen er opført i 1953 og er til-/ombygget i 1982 og er opført i letbetonsten med pudset overflade, der er malet gul, og har nyere tag, af hvad der fremstår som betontagsten (tage er i BBR-ejermeddelesen anført om metaltag). Nogle af vinduerne er udskiftet i 2003, mens andre er af ældre dato.

Det bebyggede areal udgør 84 m², hvortil kommer tagetageareal på 50 m², hvoraf de 10 m² er registeret som udnyttet tagetage, således at der er et samlet boligareal på 94 m². Det kunne under besigtigelsen konstateres, at der også var en mindre kælder, hvor der var placeret et ældre fyr.

På ejendommen var der endvidere et ældre udhus/skur i træ på 18 m², uden at der er oplysninger om opførelsesåret. Der er endvidere en mindre overdækning på siden af huset, der er opført med tagpap, der formentligt er opført i sammen med tilbygningen i 1982.

Indretningen består af fordelingsentre, hvorfra der er adgang til køkken, 1. sal, badeværelse samt stue og det bagvedliggende soveværelse.

Køkkenet har endvidere egen udgang, og de hårde hvidevarer bestod på besigtigelsestidspunktet af ældre Zanussi vaskemaskine, mindre køleskab, komfur og emhætte af mrk. Wasco samt opvaskemaskine af mrk. Siemens.

Badeværelset er med brus, og hvid sanitet og delvist sortmalede rør. Stuen har trælofter, og hvad der ligner laminatgulve, ligesom der er installeret brændeovn af mrk. Asgård. Bag brændeovnen er der mindre rum, hvorfra der er nedgang til en mindre ”kartoffelkælder”, hvor der som nævnt er placeret et ældre fyr.

Videre er der fra stuen adgang til soveværelse, der ligeledes er med trælofter, og hvad der ligner laminatgulve.

Der var ikke adgang til 1. salen, da det ikke var muligt at åbne loftslemmen under besigtigelsen.

Beskrivelsen er baseret på en besigtigelse af en ikke-byggesagkyndig.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på en udskrift fra BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Visse af oplysningerne i BBR-ejermeddelelsen kan afvige fra de faktiske forhold på ejendommen. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Det bemærkes desuden, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., som har rettidig betalingsfrist efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Salgsopstilling og fotos kan ses på www.itvang.dk.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 183.800, heraf grundværdi kr. 510.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mette Fuhr Reece

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle

Auktionsbekendtgører

Retten i Herning

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-01-29 kl. 09:30
Retten i Herning
Retssal C
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Mads Brandt
Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen vil, efter aftale med Skov Advokater, tlf. 76407000, mail: skov@skovadvokater.dk, blive fremvist tirsdag den 26.01.2021. Tidspunkt oplyses ved tilmelding. Såfremt ingen har kontaktet Skov Advokater senest mandag den 25.01.2021, vil fremvisningen ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 144/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-01-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.