9c, Kirke Esbønderup by, Esbønderup, pr. 12-01-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

9c, Kirke Esbønderup by, Esbønderup

Adresse

Gillelejevej 32
3230 Græsted

Tinglyst areal 2.459 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i Esbønderup nær den smukke Gribskov og Esrum sø.

Huset er opført med ydervægge delvist af tegl og delvist af bindingsværk, som er pudset, og taget er belagt med røde tegl. Huset er forsynet med termovinduer i trærammer, og der er opsat trælofter. Husets gulve er en blanding af planke-, brædde-, linoleum- og flisegulve.

Huset indeholder: Bryggers. 2 flisebadeværelser med bruser. Stort køkken med laminatbordplade. Spisestue. Stue med udgang til terrasse. 2 værelser. Udestue.

Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen: keramisk komfur, emhætte, opvaskemaskine, køleskab, fryser, vaskemaskine samt tørretumbler.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 07.03.2021, elinstallationsrapport med udløbsdato 07.09.2021 og energimærke, der er gyldigt til 09.09.2030. Materialet er vedlagt salgsopstillingen. Rekvirenten gør udtrykkeligt opmærksom på, at materialet alene er udtryk for de sagkyndiges vurdering af ejendommens tilstand på tidspunktet for deres besigtigelse heraf.

Der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på ejendomme i forbindelse med salg på tvangsauktion. Interesserede auktionskøbere henvises til at besigtige ejendommen efter nærmere aftale med rekvirenten for at konstatere den aktuelle vedligeholdelsesstand, herunder om nogle af de i materialet nævnte forhold/forslag eventuelt er udbedret henholdsvis gennemført.

På ejendommen er endvidere opført garage/udhus. Dette fremstår større end det på BBR anførte antal m². Det vides ikke, om opførsel/udbygning er sket med nødvendige myndighedsgodkendelser. Den opførte udestue fremgår heller ikke af BBR, og det vides ikke om denne er opført med eventuel nødvendige myndighedsgodkendelser.

Ejendommen er beliggende inden for et område omfattet af lokalplan og kommuneplaner. Disse kan rekvireres hos kommunen. Ejendommen er endvidere beliggende inden for skovbyggelinje.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1850. Til-/ombygningsår: 1998. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal boliger med køkken: 1. Antal værelser: 5. Antal toiletter: 2. Antal bade: 2. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb. Materialer Ydervæggens materiale: Mursten.

Tagdækningsmateriale: Betontagsten. Bebygget areal 165 m². Samlet bygningsareal 165 m². Samlet boligareal 165 m². Energioplysninger Varmeinstallation: Elovne, elpaneler Opvarmningsmiddel: Elektricitet Supplerende varme: Ovne til fast eller flydende brændsel.

Bygningsnr.: 2
Bygningens anvendelse: Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: Ukendt. Bebygget areal: 37 m².

Oplysninger om grunde:
Vand & afløb Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 494.500, heraf grundværdi kr. 1.850.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Conny Solvej Sørensen og John Eriksen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilsestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-02-02 kl. 10:30
Retten i Helsingør
Retssal D
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Heidi Højbjerg på e-mail: hho@njordlaw.com - med oplysning om j.nr. 510742-225690/hho
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Helsingør

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Salgsopstillingen kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retningslinjer fra fogedretten vedr. COVID-19: Ved fremvisning af ejendommen skal fremmødte bruge håndsprit og engangshandsker, før de går ind. På grund af afstandskravet på 2 meter og kravet om 4 m² pr. person kan det blive nødvendigt at dele interesserede op i mindre grupper. Det henstilles, at kun ejer, rettighedshavere og liebhavere, der har i sinde at byde på ejendommen, møder op til tvangsauktionen, da der er et begrænset antal siddepladser til rådighed.

Retskreds

AS 5-254/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-01-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.