8o, Tarup by, Sdr. Nærå, pr. 12-01-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8o, Tarup by, Sdr. Nærå

Adresse

Smedebakken 3
5792 Årslev

Ejendommen matr. nr. 8 o Tarup by, Sdr. Nærå, beliggende Smedbakken 3, 5792 Årslev, med et tinglyst areal på 740 m², heraf vej 0 m² og en ejendomsværdi pr. 01.10.2019 på kr. 960.000, heraf grundværdi kr. 262.800, er et fritliggende enfamilieshus, der ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1957 og med et bebygget areal på 88 m², udnyttet tagetageareal på 60 m², og derfor et samlet boligareal på 148 m², og som er opført med ydervægge af mursten og med tagdækningsmateriale bestående af tegl, jf. BBR-meddelelsen, og kan i øvrigt beskrives som følger:

Ejendommen opvarmes med naturgas ved hjælp af centralvarme fra eget anlæg (etkammerfyr).

Vandforsyningen sker fra privat, alment vandforsyningsanlæg, og afløb er til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Via nyere hoveddør kommer man ind i entre, der er med plankegulv. Herfra skabes adgang til køkkenet. Der er linoleumsgulv, sorte og grå elementer, opvaskemaskine af mrk. Bosch, elkomfur med indbygningsovn af mrk. Gorenje, samt endelig et køleskab, hvor mærket er ukendt.

Herudover er der toilet med plankegulv og med monteret håndvask.

Videre fra entreen er der adgang til stue med brede plankegulve, tapet er fjernet fra vægge, så disse fremstår rå, hvidmalet listeloft og i forenden af stuen er der en lille karnap, hvorfor stuen er en smule L-formet.

I stueetagen er der yderligere et lille værelse med plankegulve. Udgang til have og terrasse.

Bagerst i baghaven er etableret et lille skur.

Der er en lille kælder, der fortrinsvis kan benyttes til opbevaring.

Via en trætrappe i køkkenet kommer man til 1. salen. Her er en lille repos/fordelingsgang. Der er toilet med håndvask, lidt skrå vægge. Endvidere et værelse med hvide listelofter og hvidmalet plankegulv.

Herudover et badeværelse med linoleum på gulv, badekar og et badeværelsesskab med håndvask og underskab. Der er træloft med indbyggede spots.

Herudover er der et soveværelse med hvide listelofter. Der er udgang til en terrasse, der tidligere har været etableret, men som aktuelt ikke kan anvendes til dette formål, da beskyttende rækværk er demonteret.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som BBR-meddelelsen, hvorfor hverken rekvirent eller fogedret kan indestå for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen og visse af oplysningerne hidrører fra nuværende ejer.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 262.800, heraf grundværdi kr. 960.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mette Erika Larsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Thomas Monberg
Homann Advokater
Amagertorv 11
1160 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Thomas Monberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-02-10 kl. 13:00
Retten i Svendborg
Retssal 5
Christiansvej 41
5700 Svendborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Svendborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Monberg

Amagertorv 11
1160 København K

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske onsdag den 03.02.2021 kl. 11.00 efter forudgående tilmelding til sekretær Maibrit Runge på e-mail: mr@homannlaw.dk senest mandag den 01.02.2021 før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 7-151/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-01-13 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.