5e, Ål by, Sahl, pr. 13-01-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

5e, Ål by, Sahl

Adresse

Skivevej 27
7830 Vinderup

Tinglyst areal 6.958 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1910, men der er foretaget tilbygning og modernisering inden for de seneste år. Ydervæggene er træbeklædte, men ifølge BBR-meddelelsen med bagvedliggende mursten, tagdækningen er eternit, og der er termoruder med plastrammer. Bebygget areal udgør 64 m², hvortil kommer 51 m² udnyttet tagetage, så det samlede boligareal herefter udgør 115 m², jf. BBR-meddelelsen. De faktiske forhold adskiller sig dog ved, at der er foretaget en tilbygning, som så vidt det fremstår indeholder soveværelse, udestue og carport, hvilket ikke ses at være registreret i BBR-meddelelsen. Der er også et ældre udhus med et registreret areal på 83 m².

Boligen indeholder i stueplan entré, badeværelse, fyrrum, vaskerum, soveværelse og udgang til udestuen. Det centrale rum er køkken/alrum med åben forbindelse til stuen. Ved alrummet er der et værelse, og fra alrummet fører en trappe til 1. salen, som indeholder repos og 2. værelser med udgang til altan.

Der er gulvvarme i stueetagen, bortset fra vaskerum og soveværelse, mens der på 1. salen er opsat elradiatorer. 1. salen fremstår i øvrigt mindre end de registrerede 51 m².

Badeværelset har bruseniche med forkert fald. Loftsbeklædningen er trælistelofter, mens gulvbelægningen i huset primært er hvide klinkegulve. Køkkenet har skabselementer med træfyldningslåger, træbordplade og keramisk kogeplade, indbygningsovn, emhætte og opvaskemaskine.

Boligen er udlejet i henhold til den i salgsopstillingen værende lejekontrakt. Under besigtigelsen oplyste lejer, at amerikanerkøleskab, skabsfryser, kummefryser, vaskemaskine, tørretumbler og elradiatorer tilhører lejer. Lejer har oplyst, at der havde været problemer med rotter, men at dette var løst nu.

I haven/på marken har lejer hønsehold og hønsehus, ligesom lejer har haft et par grise gående i det fri.

Ejendommen fremstår funktionel, men løbende vedligeholdelse og istandsættelse må forventes.

Ejendommen opvarmes af elradiatorer på 1. salen samt af oliefyr med overjordisk tank i carporten. Vandforsyning sker fra fælles, privat vandværk. Ejendommens afløbsforhold er angivet som øvrig renseløsning i form af ældre nedsivningsanlæg med nedsivning til sivebrønd, hvor der ikke foreligger kendt udledningstilladelse.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, lejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ifølge ejendomsrapporten er der indefrosset grundskyld med kr. 1.301,15, som den nuværende ejer hæfter for tilbagebetalingen af ved salg af ejendommen, men sker der ikke tilbagebetaling, falder kravet tilbage på ejendommen, hvorfor auktionskøber kan risikere at skulle tilbagebetale beløbet til kommunen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 183.300, heraf grundværdi kr. 480.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mogens Bro

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-02-03 kl. 11:00
Retten i Holstebro
Retssal C
Stationsvej 58
7500 Holstebro

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro

Rekvirering af salgsopstilling


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 10.000, størstebeløb opgjort til kr. 32.000. Fremvisning af ejendommen vil ske efter forudgående tilmelding til sagsbehandler Marianne Dinesen på tlf. nr. 88919413, eller e-mail mdi@dahllaw.dk senest onsdag den 20.01.2021. Herefter fastsættes tidspunktet for fremvisningen, hvorefter de tilmeldte får direkte besked.

Retskreds

AS 10A-234/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-01-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.