111æ, Randers Markjorder, pr. 13-01-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

111æ, Randers Markjorder

Adresse

Lervangen 61
8930 Randers NØ

Velholdt hus beliggende i roligt område i Randers.

Ejendommen består af et velholdt, ældre murstenshus, beliggende på en 794 m² grund, hvoraf 0 m² udgør vej. Ejendommen har en offentlig vurdering på kr. 1.100.000 og en grundværdi på kr. 466.200.

Ejendommen er beliggende i Randers. Ejendommen er i flere plan med stueetage samt kælder. Derudover er der udhus/garage tilknyttet ejendommen.

Beboelsesbygningen er i BBR registreret som et fritliggende enfamilieshus, opført i 1956 med til-/ombygning i 1984. Samlet bygningsareal er 89 m², herunder kælderareal på 28 m², hvor 0 m² er udnyttet til beboelse. Det samlede boligareal er på 89 m².

Ejendommen er opført med mursten og fibercement, herunder asbest som tagdækning.

Derudover er der tillige en mindre bygning, som i BBR er registreret som garage, opført i år 1957. Garagen har et samlet bygningsareal er 13 m². Bygningen er opført med træ og tagpap med lille hældning som tagdækning.

Derudover er der tillige en mindre bygning, som i BBR er registreret som udhus, opført i år 1958. Udhuset har et samlet bygningsareal på 7 m². Bygningen er opført med træ og tagpap med lille hældning som tagdækning.

Adgang til beboelsesbygningen sker via entré/vindfang, der er belagt med røde klinker, hvorfra der er adgang til entré med badeværelse med klinker. Entréen giver adgang til toilet med bad, stue, værelse, køkken samt kælder. Stuen er med gulvtæppe og er opdelt i to rum med egen udgang til terrasse. Værelset er tillige belagt med gulvtæppe, og køkkenet har linoleum som gulvbelægning

Adgang til kælder sker via dørtrappe fra entréen, hvorfra der er er adgang til et mindre repos samt to disponible rum samt værksted samt egen udgang. Belægningen er betongulv med diverse forskellige belægninger.

På ejendommen er der registreret en olietank på ejendommen - størrelsesklasse 1 - som ikke er i drift og tillige afblændet.

Følgende hårde hvidevarer forefindes:
I køkkenet er der et Blomberg ovn/komfur, Gram køle-/fryseskab, ukendt mærke emhætte samt Siemens opvaskemaskine.

Varmeinstallation: fjernvarme.
Vandforsyning: privat, alment vandforsyningsanlæg.
Afløbsforhold: afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af fremtidige pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret samt tingbogen, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Det påhviler endvidere auktionskøber selv at tegne forsikring for den købte ejendom.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8371.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 466.200, heraf grundværdi kr. 1.100.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Kirsten Nielsen v/bobestyrer, advokat Claus Lynge

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Boet efter Kirsten Nielsen v/bobestyrer, advokat Claus Lynge v/advokat Rasmus Grejsen Lynge
Advokaterne Passagen
Passagen 4
8500 Grenaa

Auktionsbekendtgører

Advokaterne Passagen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-05-12 kl. 10:00
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokaterne Passagen

Passagen 4
8500 Grenaa

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8371

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 07.05.2021 kl. 15.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8371. På baggrund af den seneste udvikling i COVID-19, har Fogedretten i Randers besluttet at udsætte tvangsauktionerne. Det gælder foreløbigt berammelser i januar måned 2021. Derfor sker der omberammelse til den 12.05.2021.

Retskreds

AS 54-280/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-01-14 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.