25b, Den Nordøstlige Del, Understed, pr. 16-02-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

25b, Den Nordøstlige Del, Understed

Adresse

Øksnebjergvej 31
9900 Frederikshavn

Beboelsesejendom i Vangen, Frederikshavn.

Tinglyst areal 1.852 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen har et samlet areal ifølge tingbogen på 1.852 m² og består af en bolig, et udhus samt en række mindre bygninger.

Boligen har ifølge BBR et bebygget areal på 229 m², et samlet boligareal på 282 m² og er indvendigt opdelt i to lejligheder.

Den første består af en entre, et køkken, et badeværelse, en stue og et soveværelse.

Den anden lejlighed består af et køkken, to stuer, et badeværelse, et gæstetoilet, et spisekammer, et mindre kælderrum, to loftrum og tre værelser.

Fra entreen i den første lejlighed kommer man ind i køkkenet, som er med rødligt flisegulv. Ved besigtigelsen forefandtes her en vaskemaskine, hvid, mærket Aquacycle 1400, og et komfur, hvidt, mærket Blomberg. Køkkenelementerne er i lyst træ og bordpladen i lysegrå laminat. Fra køkkenet er der adgang til stuen og badeværelset.

Badeværelset er med hvid sanitet, blålige klinker og en brusekabine. Stuen er med gråt gulvtæppe og vægge beklædt med træ. Ved besigtigelsen forefandtes her en brændeovn, sort, af mærket Jøtul. Fra stuen er der adgang til lejlighedens soveværelse, der ligesom stuen er med gråt gulvtæppe og træbeklædte vægge. I stuen er der desuden en dør, som ikke kunne åbnes ved besigtigelsen.

I den anden lejlighed kommer man ind i en gang, hvor der er adgang til køkkenet, gæstetoilettet og en trappe til overetagen. Gæstetoilettet er med hvid sanitet, linoleumsgulv og træbeklædte vægge.

Køkkenet er med gule gulvfliser og sorte køkkenelementer, samt en bordplade af mørkt træ. Køkkenet er indrettet med køkkenø. Ved besigtigelsen forefandtes en ovn, metal, af ukendt mærke, en gaskogeplade i metal, af ukendt mærke. Køkkenvasken er i lys plastik. Fra køkkenet er der adgang til et spisekammer med en tilhørende kartoffelkælder og et mindre bryggers med adgang til haven.

I forlængelse af køkkenet findes stuen, som er med mørkt trægulv. I stuen forefandtes ved besigtigelsen en pejs, sort, af mærket ABC Pejs. Stuen har adgang til en udendørs træterrasse, samt et værelse, som er med gråt gulvtæppe.

På 1. sal finder man en mindre stue, hvor der er adgang til to loftrum, et mindre rum til opbevaring, og et større rum, hvori der også er et mindre kammer, hvor bygningens vandvarmer er placeret. I stuen forefandtes ved besigtigelsen et mindre køleskab, hvidt, mærket Wasco.

Fra stuen, som er med gråt gulvtæppe, er der adgang til to værelser og badeværelset. Badeværelset er med hvide fliser, hvid sanitet, sort vask og brusekabine.

Boligen har ud over de to lejligheder to rum, som ikke er tilknyttet beboelsen, men tilgås fra indkørslen. Det ene rum anvendes til fyrrum, hvor ejendommen pillefyr, mærket Biomax, er placeret.

Ud over boligen er der et udhus, ifølge BBR 60 m². Udhuset består af en gang og ét større rum, hvori der ved besigtigelsen forfattes et køleskab, brunt, mærket Electrolux. I tilknytning til udhuset er et mindre redskabsskur.

På grunden findes desuden en pavillon i træ, et mindre skur, et drivhus, samt en mindre indhegning. Ved berigtigelsen forefandtes i øvrigt solceller på ejendommens tag.

Ejendommen opvarmes ved centralvarme.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8613

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 209.200, heraf grundværdi kr. 1.050.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Hanne Løbe

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Søren Ehlert
HjulmandKaptain Advokatpartnerselskab
Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Auktionsbekendtgører

HjulmandKaptain

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-15 kl. 10:30
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


HjulmandKaptain

Frederikshavnsvej 215
9800 Hjørring

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8613

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS AUKT-404/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-02-17 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.