70a, Radsted by, Radsted, pr. 17-02-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

70a, Radsted by, Radsted

Adresse

Radsted Langet 10
4990 Sakskøbing

Bindingsværkshus i Sakskøbing.

Tinglyst areal 1.064 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamiliehus opført i 1902 med ydervægge i bindingsværk og tagdækning af fibercement.

Ifølge BBR har ejendommen et bebygget og samlet boligareal på 142 m².

Ejendommen opvarmes af pillefyr.

Ejendommen er i stueplan indrettet med entré, dagligstue, køkken, fordelingsgang, badeværelse, 3 værelser, opholdsrum og depotrum/udhus. Entréen er indrettet med gråt beton- og flisegulv, hvide vægge, loftlem samt pillefyr. Fra entréen bliver man ført indtil dagligstuen, der er indrettet med klikgulv i lyst træ, hvide vægge og hvidt loft med sorte loftbjælker. Herudover har dagligstuen skydedør/vinduesparti ud mod haven og åben indgang til køkkenet.

Køkkenet er indrettet med hvide skabselementer, lys granitbordflade og hvidt flisegulv. På besigtigelsestidspunktet var der følgende hårde hvidevarer: kogeplade i bordflade af mærket Schott Ceran, emhætte af mærket Ardo, oven af mærket Whirlpool og køleskab af ukendt mærke, som ifølge ejer er i stykker.

Fra køkkenet bliver man ført videre ud til fordelingsgangen, der er indrettet med samme hvide flisegulv. Fordelingsgangen forbinder 3 værelser, badeværelse samt opholdsrum og har endvidere egen yderdør ud til haven.

Det ene værelse er indrettet med lyst, parketlignende gulv, indbyggede, hvide skabe og brunt træloft. Værelset har tidligere bestået af to værelser, som nu er slået sammen til ét rum. Det andet værelse er også indrettet med parketlignende gulv, brunt træloft og sorte loftsbjælker. Det tredje værelse er et mindre rum, som også har parketlignende gulv og herudover egen dør ud til et depotrum/udhus med gråt betongulv og vægge. Depotrummet er ikke isoleret.

Badeværelset er indrettet med hvide skabselementer, hvidt klinkegulv, lyserød flisevæg og brusekabine. På besigtigelsestidspunktet var der en vaskemaskine og tørretumbler af ukendt mærke.

Opholdsrummet er indrettet med brunt trægulv og -loft samt hvide vægge.

Udearealer:
Ejendommen har en sammenbygget carport med flisebund fra indkørslen ud til vejen.

Endvidere har ejendommen et udhus samt en overdækket tagterrasse hævet i niveau over haven.

Herudover er der på ejendommen opført en lade, der sammen med beboelseshuset isolerer dele af haven, som i øvrigt er indhegnet med buske og træer.

Øvrige oplysninger:
Ifølge ejendomsdatarapporten er der skovbyggelinjer.

For så vidt angår indefrosset grundskyld henviser rekvirenten til det i ejendomsdatarapporten oplyste herom. Beløbet er ikke fortrinsberettiget og dermed ikke medtaget i størstebeløbet.

Såfremt der ved tvangsauktion måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme), må det påregnes, at der til forsyningsselskaberne skal betales et gebyr for genåbning.

Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen.

Ejendommen er besigtiget den 04.01.2021. Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8407.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 153.100, heraf grundværdi kr. 730.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Finn Roland Skourup

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Stefan Schwærter
DreistStorgaard Advokater A/S
Bag Haverne 32
4600 Køge

Auktionsbekendtgører

DreistStorgaard Advokater A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-19 kl. 09:40
Retten i Nykøbing Falster
Hovedbiblioteket, Salen i Rosenvænget
Rosenvænget 17
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


DreistStorgaard Advokater A/S

Bag Haverne 32
4600 Køge

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8407

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 290.000.

Retskreds

AS 4-245/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-02-18 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.