59a, Nr. Vedby by, Nr. Vedby, pr. 17-02-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

59a, Nr. Vedby by, Nr. Vedby

Adresse

Sortkammervej 2
4840 Nørre Alslev

Obs. Kommunen har afholdt tilsyn og har oplyst, at ejendommen vil blive indstillet til kondemnering.

Salgsopstillingen vil blive ajourført under auktionen.

Villa i Nørre Alslev.

Tinglyst areal samlet 1.912 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamiliehus opført i 1864 med til-/ombygning i år 1957 og fremstår med ydervægge af træ og mursten (mursten beklædt med træ) og tagdækning af tegl, samt hvidmalede vinduer og døre.

Ifølge BBR har huset et bebygget areal på 100 m² med en udnyttet tagetage på 12 m² og et samlet boligareal på 112 m² og et samlet tagetageareal på 65 m².

Ejendommen opvarmes med flydende brændsel via oliefyr. Der henvises til BBR for nærmere information om olietankene mv. Der tages forbehold for fyrets funktionsdygtighed.

Indretning:
Boligarealet udgør 112 m², fordelt over indgang/entre, stor stue, køkken med køkkenalrum, 2 værelser og et badeværelse. Køkkenet er indrettet med grå klinker, hvide vægge, hvide skabselementer med stålgreb og indbygget håndvask og en lysegrå laminatbordplade. Fra køkkenet er der åben adgang til et bryggers, hvor fyret står. Bryggers er indrettet med råt betongulv, gule vægge og hvidt loft. Fra bryggers er der adgang til badeværelse og stuen.

Badeværelset er indrettet med hvide flisebeklædte vægge, hvide flisebelagt gulv og mørkt træloft. I badeværelset forefindes toilet, lyst skabselement med håndvask, spejl, bruseniche og et separat badekar. Den store stue er indrettet med hvide vægge, synlige bjælker, delvis hvidt træloft samt parketgulve i trælook.

De 2 værelser er indrettet med parketgulve i trælook, hvide vægge, der trænger til maling og træloft.

For enden af boligen er der et disponibelt rum, hvor der er adgang til loftet via en loftlem. Dette rum trænger til istandsættelse. For enden af loftet foreligger et andet disponibelt rum, hvor der kun er adgang til dette rum via loftlemmen.

På besigtigelsestidspunktet var følgende hårde hvidevarer til stede på ejendommen:
køle-/fryseskab af mrk. LG (amerikaner køle-/fryseskab), emhætte af mrk. ukendt og et keramisk komfur af mrk. Electrolux.

Ejendommens ydervægge og vinduer fremstå præget af slid og ælde. I badeværelsesvinduet var der tegn på fugt m.v.

Udhuse:
I umiddelbar tilknytning til huset forefindes et udhus på 29 m² iflg. BBR. Udhuset er udført med ydervægge i mursten og tagdækning af tegl. Udhuset anvendes konkret til opbevaring.

Der forefindes også et andet udhus (stort legehus) på 5 m² iflg. BBR. Udhuset er udført med ydervægge i træ. Udhuset fremstår i dårlig vedligeholdelsesstand og anvendes konkret til opbevaring.

Carport:
Der forefindes ligeledes en carport på 19 m², der er opført i 2003 iflg. BBR. Carporten er udført med ydervægge i træ og tagdækning af plast. Tagdækning er af et andet materiale end anført på BBR.

Udearealer:
I de fritliggende arealer omkring ejendommen er der en stor have, og udenomsarealerne fremstod på besigtigelsestidspunktet meget tilgroede.

Bygning 5 (udhus på 8 m²), der er anført på BBR, forefindes ikke på matriklen ved besigtigelsen.

Øvrige oplysninger:
For så vidt angår indefrosset grundskyld henviser rekvirenten til det i ejendomsdatarapporten oplyste herom. Beløbet er ikke fortrinsberettiget og dermed ikke medtaget i størstebeløbet.

Såfremt der ved tvangsauktion måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme), må det påregnes, at der til forsyningsselskaberne skal betales et gebyr for genåbning.

Ejendommen er besigtiget den 07.12.2020. Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8406.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 291.800, heraf grundværdi kr. 730.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Heinz Kay Gotthilf Engle

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Stefan Schwærter
DreistStorgaard Advokater A/S
Bag Haverne 32
4600 Køge

Auktionsbekendtgører

DreistStorgaard Advokater A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-19 kl. 10:20
Retten i Nykøbing Falster
Hovedbiblioteket, Salen i Rosenvænget
Rosenvænget 17
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


DreistStorgaard Advokater A/S

Bag Haverne 32
4600 Køge

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8406

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 1. Obs. Kommunen har afholdt tilsyn og har indstillet ejendommen til kondemnering.

Retskreds

AS 4-531/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-02-18 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.