3f, Ørslev by, Ørslev, pr. 18-02-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3f, Ørslev by, Ørslev

Adresse

Ørslevvej 42
5592 Ejby

Det tinglyste areal er på i alt 5.759 m².

4-længet nedlagt landbrugsejendom opført i bindingsværk med portindgang, der iflg. BBR er opført i 1775 med stråtag og et bebygget boligareal på 170 m².

Bygning 1: Stuehus ombygget i 1975 indeholder entre, spisekøkken med klinker, spisestue, opholdstue med brændeovn og hessian tæpper. Der er synlige bjælker i alle 3 rum, badeværelse med bruser, soveværelse, værelse, 2 mindre værelser samt bagindgang/bryggers.

Bygningen opvarmes med centralvarme fra eget anlæg. Nedgravet olietank fra 1973 på 2.500 l samt nedgravet tank fra 1977.

Der er givet landzonetilladelse til opdeling af bygningen til 2 lejligheder.

Bygning 2: er en 3-længet bygning, der kan bruges til mange formål. Bebygget areal i alt 600 m². Opførelsesår 1000.

Der er stor gårdsplads med græs og brosten.

Ejendommen fremstår i pæn og velholdt stand.

Der er noteret fredskov på ejendommen.

Ejendommen er på nuværende tidspunkt ikke registreret som bevaringsværdig i kommuneplanen for Middelfart Kommune. Ejendommen er dog tidligere vurderet som værende bevaringsværdig af foreningen ”stråtag”, og kan forventes medtaget på listen over bevaringsværdige ejendomme i den næste kommuneplan for Middelfart Kommune.

Ejendommen er en særdeles velbevaret bindingsværkgård af en helt usædvanlig størrelse på hele 80 fag bindingsværk i de fire stråtækte længer.

Da der kun findes få sammenlignelige ejendomme i Danmark i størrelse og originalitet, vil der med stor sandsynlighed kunne opnås offentlig støtte til ejendommens bevaring og istandsættelse.

Det kan oplyses, at der i forvejen er uforbrugte støttemidler øremærket til istandsættelse af stråtaget på kr. 80.000. Middelfart Kommune arbejder strategisk med landsbypulje til forskønnelse af bygninger i kommunens landdistrikter, og denne ejendom vil med stor sandsynlighed igen kunne komme i betragtning til at modtage støtte til istandsættelse.

Vandforsyning sker ifølge BBR fra privat vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: SOP: Nedsivning til sivedræn. Udledningstilladelse: Der foreligger tilladelse. Nedsivningsanlæg er etableret i september 2002.

Beskrivelsen af ejendommen er udarbejdet på baggrund af ikke-sagkyndig besigtigelse, offentlige oplysninger, BBR-ejer meddelelse, ejendomsdatarapport samt tingbog.

Der tages forbehold for BBR oplysningernes rigtighed og tredjemandsrettigheder samt hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen, samt at disse fungerer. Der tages endvidere forbehold for de øvrige installationers funktionalitet og lovlighed.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 190.300, heraf grundværdi kr. 1.150.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Annelone Ulrike Søndergaard Petersen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Middelfart Kommune
v/Ret&Råd Fyn A/S
Albanigade 30
5000 Odense C

Auktionsbekendtgører

Advokat Henrik Benjaminsen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-16 kl. 09:30
Retten i Odense
Tinghusgården
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Ret&Råd Fyn A/S
Jette Frost
Albanigade 30
5000 Odense C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Odense og Ret&Råd Fyn A/S

Rekvirering af salgsopstilling


Ret&Råd Fyn A/S
Jette Frost
Albanigade 30
5000 Odense C

Ekstra bemærkninger

Fremvisning den 10.03.2021 kl. 13.00. Tilmelding nødvendig til Jette Frost på tlf. 63432401 eller mail jf@ret-raad.dk sag 120446/jf

Retskreds

AS 460/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-02-19 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.