110, Åløkkegård Hgd., Odense Jorder, pr. 18-02-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

110, Åløkkegård Hgd., Odense Jorder

Adresse

Rugårdsvej 73, 1
5000 Odense C

Tinglyst areal 485 m², heraf vej 0 m².

Anparts nr. 2 - Fordelingstal 50/100.

Ifølge BBR:

Bygningsnr.: 1
Generel beskrivelse:
Etagebolig-bygning, flerfamiliehus eller tofamiliehus opført 1925. Ydervæggens materiale er mursten. Tagdækningsmateriale er tegl. Bebygget areal 86 m². Tagetage areal 68 m², heraf udnyttet 68 m². Samlet boligareal 154 m². Endvidere 86 m² dyb kælder.

Etage 1: Boligareal 68 m² fordeler sig på 3 værelser, adgang til 1 toilet/bad og eget køkken med afløb.

Energioplysninger:
Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme.
Supplerende varme: Bygningen har ingen supplerende varme.
Energiforsyning: 400 V el fra værk.

Vand & afløb:
Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg.
Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Bygningsnr.: 2
Carport opført 1985. Bebygget areal 17 m². Tagdækningsmateriale: andet materiale.

Ifølge besigtigelse:
Via hoveddøren er der adgang til begge af ejendommens to lejligheder. Døren til den pågældende lejlighed er placeret på højre hånd, og fra denne dør fører en trappe op til selve lejligheden.

Lejligheden er opdelt i to etager. På nederste etage er der 3 værelser, køkken, WC samt stue. Det første af værelserne ligger på venstre hånd, når man kommer op ad trappen. I dette værelse er der to vinduer samt en terrassedør vendt ud mod Rugårdsvej.

Der er via terrassedøren adgang til en lille altan. Fra værelset er der adgang til etagens 2. værelse. I dette værelse er der ligeledes vinduer vendt ud mod Rugårdsvej.

Etagens 3. værelse ligger ligefor, når man kommer op ad trappen. Dette er et mindre værelse og er på nuværende tidspunktet indrettet som walk-in-closet med tilhørende inventar.

Køkkenet ligger åbent til højre for trappen, og består af henholdsvis en køkkenø med integreret ovn og kogeplade. Det øvrige køkken er et vinkelkøkken, med integreret køleskab og opvaskemaskine. Køkkenlåger, bordplader samt hårde hvidevarer anslås at være i god stand. I køkkenet er der vinduer vendt ud mod haven.

Ved siden af køkkenet er der et lille toilet med wc samt håndvask. Her er der også et vindue vendt ud mod haven.

Fra køkkenet er der adgang til etagens stue. Væggen ud mod haven er en rå murstensvæg med vindue. Fra denne stue er der via en trappe adgang til lejlighedens 2. etage. Denne etage indeholder en stue og et badeværelse. Der er synlige bjælker og loft til kip i både stuen og badeværelset. I stuen er der et vindue vendt ud mod Rugårdsvej samt et tagvindue.

Badeværelset består af wc, håndvask og brusebad. Badeværelset er belagt med hvide klinker. Fra badeværelset er der to vinduer vendt ud mod haven, samt et lille tagvindue.

I alle lejlighedens rum, bortset fra badeværelset på 2. etage, er gulvene bestående af ubehandlet træ. På det lille wc på 1. etage er trægulvet dog malet hvidt. Lejlighedens vinduer er hvide trævinduer, og i de fleste vinduer forekommer der skimmelsvamp. Lejlighedens vægge er hvidmalede men bærer præg af slid, og lofterne er ligeledes hvidmalede og med stuk visse steder.

Lejligheden er overordnet i beboelig stand, men bærer dog præg af manglende rengøring samt manglende færdiggørelse af håndværksmæssige reparationer visse steder.

Ejendommens haveareal er opdelt i to af et plankeværk, der står langs ejendommen. Der foreligger på nuværende tidspunkt en aftale med ejeren af stuelejligheden om, at havearealet liggende bagved ejendommen kan benyttes af ejeren af øverste lejlighed, mens det øvrige haveareal benyttes af ejeren af stuelejligheden. Dette er dog ikke tinglyst.

Se endvidere afsnit om anpartssalg.

På BBR er det angivet, at der opført en bagvedliggende carport, og tilhører øverste lejlighed. Denne konstruktion har dog i større grad karakter af et skur. Ejeren af stuelejligheden ønsker, at dette skur enten nedrives eller istandsættes, idet det forårsager fugtskader på ejendommens murværk.

Ejendommen er ikke opmålt i forbindelse med auktionen. En køber bør derfor efterprøve de oplyste kvadratmeter i BBR.

Eventuelle budgivere opfordres til at besigtige ejendommen inden budgivning.

Fremvisning sker den 10.03.2021 kl. 14.30. Tilmelding skal ske senest tirsdag den 09.03.2021 kl. 12.00. Benyt link på Boligsiden.dk. Såfremt der ingen tilmeldinger er, vil fremvisningen ikke blive gennemført.

Der henvises desuden til vedlagte BBR-meddelelse samt ejendomsdatarapport.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8702

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 407.200, heraf grundværdi kr. 1.750.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Britta Wichmann Thrane

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S v/Fynske Bank A/S v/advokat Michael Nordtorp Vestergaard
Borch Advokater
Brogade 7
5900 Rudkøbing

Auktionsbekendtgører

Borch Advokater

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-23 kl. 09:00
Retten i Odense
Tinghusgården, Kælderen
Albanigade 30
5000 Odense C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Borch Advokater

Brogade 7
5900 Rudkøbing

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8702

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 10.03.2021 kl. 14.30. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8702 Under pkt. 1 Beskrivelse: Matr. nr.: 110 Åløkkegård Hgd., Odense Jorder - anpartslejlighed 2, bedes tilføjet.

Retskreds

AS 471/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-02-19 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.