4db, Ulstrup by, Ulstrup, pr. 19-02-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

4db, Ulstrup by, Ulstrup

Adresse

Grønnegade 2
9600 Aars

Tinglyst areal 325 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende Grønnegade 2 i Hornum i Vesthimmerlands Kommune.

Ifølge tingbogen udgør ejendommens tinglyste areal 325 m².

Ejendommen er i to plan og består i stueplan af entré, køkken, stue, baggang, badeværelse, soveværelse, bryggers og udestue/overdækket terrasse. På førstesal er der en fordelingsgang, tre værelser og et toilet. Fra ejendommens hovedindgang kommer man ind en entré med træloft og brunlige fliser. Fra entréen er der videre adgang til ejendommens køkken, som ligeledes er med træloft og brunlige fliser. Køkkenet er med lyse trælåger med stålgreb samt træbordplade. Køkkenet indeholder hvidevarer i form af Electrolux ovn, Miele opvaskemaskine, Zanussi kogeplade samt Thermex emhætte. I det ene hjørne af køkkenet er trappen til førstesal placeret. Fra køkkenet er der desuden adgang til stuen samt ejendommens bryggers.

Stuen er med gråt gulvtæppe samt træloft. Rekvirenten bemærker, at der i det ene hjørne af stuen er et mindre hul i gulvkonstruktionen. Der er fra stuen adgang til baggangen, som er med lyse fliser og træloft. Fra baggangen er videre adgang til ejendommens badeværelse, soveværelse samt udestue/overdækket terrasse.

Badeværelset er beklædt med hvidemelerede fliser på gulv og blå fliser på vægge. Badeværelset indeholder badekar, toilet samt håndvask med over- og underskabe. Soveværelset er med gråt gulvtæppe og træloft. Udestuen/den overdækkede terrasse har grå fliser som gulvbelægning. Der er i det ene hjørne af udestuen/den overdækkede terrasse placeret en pejs. Fra udestuen er der videre adgang til garagen, bryggerset samt haven.

Bryggerset er beklædt med grønlige fliser og træloft. Bryggerset har inventar med skabsplads opført med træbordplade og hvide trælåger med stålgreb. Der er i bryggerset endvidere plads til installation af tørretumbler og vaskemaskine. For enden af trappen til førstesal i køkkenet kommer man op til en fordelingsgang med gulvtæppe og træloft. Toilettet på førstesal er beklædt med træloft og gråt vinyl og indeholder håndvask samt toilet.

Alle værelserne på førstesal er med grå gulvtæpper og trælofter.

Til ejendommen hører en indbygget garage med plads til et køretøj samt et lille disponibel rum.

Rekvirenten gør opmærksom på, at der i ejendommen henstår en del efterladte effekter.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Vandforsyningen er fra privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for uoverensstemmelser mellem BBR-meddelelsen og de faktiske forhold, samt afvigelser mellem det matrikulære skel og det fysiske skel.

Ejendommen er besigtiget den 25.01.2021 uden faglig assistance, og der tages forbehold for tekniske installationer og ejendommens stand generelt.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2019 kr. 34.800, heraf grundværdi kr. 670.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Susanne Vangsgaard Sørensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Investeringsselskabet Luxor A/S, v/advokat Thomas Buus Pedersen
BuusMark Advokatfirma
Sankt Ols Gade 4
4000 Roskilde

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-09 kl. 09:20
Retten i Aalborg
Retssal 1
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Kontakt rekvirenten.


Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg, www.itvang.dk og www.buusmark.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Kontakt rekvirenten.


Ekstra bemærkninger

Tvangsauktion er berammet til foretagelse den 09.03.2021.

Retskreds

AS 16-325/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-02-20 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.