3m, Jordrup by, Jordrup, pr. 19-02-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3m, Jordrup by, Jordrup

Adresse

Kirsbølvej 34
6064 Jordrup

Tinglyst areal 968 m², heraf vej 0 m².

Enfamiliesejendom i 2 plan beliggende i landlige omgivelser tæt på landsbyen Jordrup ved Kolding. Huset er en pudset murstensejendom og med tagbeklædning af store bølgetagplader.

Der er indgang til husets bryggers, såvel fra hoveddør som fra havedør. Fra bryggerset er der adgang til stor stue med brændeovn, køkken med hvidevarer, køleskab mrk. Siltal, komfur mrk. Voss, fryser mrk. Wasco og mikroovn mrk. Wasco.

Endvidere er der i stueetagen badeværelse med bruseanlæg og 2 ekstra værelser.

Fra stuen er der vindeltrappe op til husets 1. sal, som består af en stor stue. Fra 1. sal er der udgang til træterrasse.

Fra bryggerset er der adgang til en lille terrasse, bygget op som drivhus.

Ud over brændeovnen opvarmes huset med centralvarme fra formentlig oliefyr, stående i bryggerset. Fyret er muligvis defekt.

Endvidere er der træcarport. Ved siden af carporten er der et træskur indrettet til en form for beboelse. Andet sted i haven er der yderligere et skur formentlig til brændeopbevaring og et drivhus.

Ejendommen er fraflyttet.

Der tages forbehold for tredjemandsrettigheder samt de hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen, samt at disse fungerer.

Denne beskrivelse sker på baggrund af BBR-udskriften samt besigtigelse.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registeret og offentlige registre, som kan indeholde fejl. Hverken foged, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for sådanne fejl, og interesserede købere opfordres til, efter forudgående henvendelse til rekvirentens repræsentant, selv at besigtige ejendommen.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 87.800, heraf grundværdi kr. 720.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jytte Bilde

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Buch Advokatfirma v/advokat Jens Erik Skovvang, for Jyske Realkredit A/S

Teaterstien 9A
6100 Haderslev

Auktionsbekendtgører

Buch Advokatfirma v/advokat Jens Erik Skovvang

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-19 kl. 11:00
Retten i Kolding
Retssal 11
Kolding Åpark 11
6000 Kolding

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Buch Advokatfirma

Teaterstien 9A
6100 Haderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Kolding

Rekvirering af salgsopstilling


Buch Advokatfirma

Teaterstien 9A
6100 Haderslev

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling og fotos kan ses på www.itvang.dk

Retskreds

AS 336/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-02-20 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.