80gz, Aalborg Markjorder, pr. 20-02-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

80gz, Aalborg Markjorder

Adresse

Mølleparkvej 7
9000 Aalborg

Tinglyst areal 366 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen, der er opført i 1902 med om-/tilbygning i 1992, er beliggende på en grund med et tinglyst areal 366 m², heraf vej 0 m². Det bebyggede areal er 90 m². Samlet boligareal 93 m². Samlet erhvervsareal 95 m².

Ejendommen er et mindre byhus beliggende i byzone, opført i hvidpudsede mursten og med tagdækning af eternit og sammenbygget med naboejendommen til den ene side. Vinduerne i ejendommen er gennemgående af plastik.

Ejendommen er godt beliggende lige over for sygehus og tæt på Hobrovej. Ejendommen er indrettet med pizzeria i stueetagen og tilhørende lager i kælderen. Første sal er indrettet med beboelseslejlighed bestående af køkken/alrum, toilet/bad, to værelser og udnyttet tagetage. Der er termoruder. Der er etableret stor glasudestue/indgangsparti mod vejen samt en mindre terrasse i gadeniveau, hvor der er udendørs borde.

I gården bag ejendommen er der opført en garage med to porte. I forlængelse af garagen er der disponible rum, der er indrettet med gang, to rum og toilet/bad med hvide fliser på vægge, betonloft, WC. Håndvask mangler.

Pizzeriaet er i drift. Lejer formodes at være Tonys-pizza ApS, CVR-nr. 40931198, stiftet 08.11.2019.

Første sal af ejendommen bebos, så vidt det kan konstateres, blandt andet af den formodede lejers direktør. Det er ikke over for rekvirenten oplyst, om indretningen af erhvervslokalerne er gennemført af ejer eller lejer. Lejevilkårene og aktuel lejers/brugers præcise identitet er ikke oplyst over for rekvirenten, ligesom der ikke er oplyst om evt. betalt depositum eller forudbetalt leje, hvorfor der tages forbehold herfor.

Stueetagen er indrettet med betjeningsareal med siddepladser, hvoraf der er adgang til endnu et lokale med siddepladser. Begge lokaler er med mørke gulve, spot i loftet og delvis fliser/tapet på væggene.

Der er adgang til kældertrappen, hvor kundetoiletterne befinder sig. I kælderen er der tre disponible rum. Alle tre rum er med fliser på gulvene og to rum med fliser på væggene.

I kælderen er der installeret dejmaskine, ovn, fryser, køleskab, rullemaskine, to vaskemaskiner og to tørretumblere.

Køkkenet i stueetagen er indrettet med salatbar, pizzaovn, anretterbord, frituresteger, stegeplads, grillplade, gasblus, to store kølediske, mindre trefløjskøleskab, stort køleskab med glaslåge samt yderligere en pizzaovn. I forbindelse med køkkenet er der et mindre lokale, hvor der er installeret vask og opvaskemaskine.

Beboelseslejligheden på første sal er indrettet med køkkenalrum med linoleumsgulv, tapet på væggene samt træloft. Køkkenet er med sorte fronter. I køkkenet er der installeret køle-/fryseskab (LG), kogeplade (Bosch), ovn (Gorenje), emhætte (Siemens). Værelserne har hvide gipslofter og indbyggede skabe. Det ene værelse har gulvtæppe og det andet trægulv. Toilet/bad med brusekabine, toilet og skabe samt fliser på gulv og vægge.

Trappen til den udnyttede tagetage er af træ. Tagetagen er med skråvægge. Der er laminatgulv og væv på vægge/loft. I tagetagen er der et større glasparti med dør.

Der er særskilt indgang til lejligheden fra gården.

Der tages forbehold for uoverensstemmelser mellem BBR-meddelelse og de faktiske forhold. Det vides ikke om hårde hvidevarer er i brugbar stand.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Ejendommen er beliggende i byzone.
Vandforsyning er alment vandforsyningsanlæg.
Afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

De anførte årstal og arealer m.v. er ifølge BBR, hvorfor der ikke indestås for rigtigheden af disse.

Der tages forbehold for evt. tredjemandsrettigheder samt hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen, samt at disse fungerer. Der tages endvidere forbehold for de øvrige installationers funktionalitet og lovlighed.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 629.600, heraf grundværdi kr. 2.000.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mohamad Abou-Sabha

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Advokat Flemming Jensen
Advokatanpartsselskabet Flemming Jensen
Dalgasgade 29A
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Advokat Flemming Jensen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-23 kl. 09:20
Retten i Aalborg
Retssal 1
Badehusvej 17
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Erik Jørgensen
Advokatanpartsselskabet Flemming Jensen
Dalgasgade 29A
7400 Herning

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 16-2/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-02-21 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.