6g, Grønbæk by, Grønbæk, pr. 24-02-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6g, Grønbæk by, Grønbæk

Adresse

Långawten 30
8643 Ans By

Tinglyst areal 1.407 m², heraf vej 0 m².

Pæn villa beliggende i landlige omgivelser og i landzone tæt ved Alling sø og med 18 km til Silkeborg og 8 km til Ans by, hvor der er indkøbsmuligheder. Der er udsigt til Ans Sø fra ejendommen.

Ejendommen er opført med ydervægge af mursten, der er pudsede/malede. Taget er belagt med stort ståltag. Huset er forsynet med termovinduer i trærammer. Huset fremstår i velholdt stand, idet dette ses renoveret såvel indvendigt som udvendigt.

Huset indeholder: Entré med trappe til 1. sal og kælder. Lys opholdsstue med trægulv i sammenhæng med yderligere en stue med udgang til træterrasse. Spisestue med udgang til træterrasse. Køkken fra Ikea med granitbordplade. Nyere, lyst badeværelse med klinkegulv og bruseniche. Første sal indeholder: Soveværelse og toilet. Kælderen indeholder: 2 disponible rum. Badeværelse med badekar. Fyrrum. Vaskerum med gammelt brændekomfur. Af hårde hvidevarer forefandtes ved besigtigelsen Smeg gaskomfur, Brandt emhætte, Bosch opvaskemaskine, Vestfrost køleskab, Hot point vaskemaskine og AEG tørretumbler.

På ejendommen er desuden opført god, stor garage. Der er desuden et redskabsskur og et havehus. Ingen af disse fremgår af BBR. Det vides ikke, om disse er opført med eventuelt nødvendige myndighedsgodkendelser.

Det vides ikke, om den på ejendommen værende olietank opfylder olietankbekendtgørelsens regler.

Ejendommen har septiktank-nedsivning.

Ejendommen er beliggende inden for et område med drikkevandsinteresser og inden for skovbyggelinje.

Udenomsarealerne er udlagt som indkørsel og pæn have med udsigt til søen.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 11.04.2018, elinstallationsrapport med udløbsdato 04.10.2018 og energimærke, der er gyldig til 11.10.2027. Materialet er vedlagt salgsopstillingen. Rekvirenten gør udtrykkeligt opmærksom på, at materialet alene er udtryk for de sagkyndiges vurdering af ejendommens tilstand på tidspunktet for deres besigtigelse heraf.

Der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på ejendomme i forbindelse med salg på tvangsauktion. Interesserede auktionskøbere henvises til at besigtige ejendommen efter nærmere aftale med rekvirenten for at konstatere den aktuelle vedligeholdelsesstand, herunder om nogle af de i materialet nævnte forhold/forslag eventuelt er udbedret henholdsvis gennemført.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:
Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker Opførelsesår: 1959 Til-/ombygningsår: 2005 Antal etager u. kælder & tagetage: 1 Antal helårsboliger med køkken. Antal værelser: 4. Antal toiletter: 3. Antal bade: 2. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb. Materialer Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Metal. Bebygget areal 95 m². Samlet bygningsareal (ekskl. kælder og tagetage) 95 m². Samlet kælderareal 63 m². Samlet tagetageareal 34 m². Heraf udnyttet tagetage 34 m². Samlet andet areal 24 m². Heraf indbygget udestue eller lignende. 24 m². Samlet boligareal 129 m².

Energioplysninger: Varmeinstallation: Centralvarme med én fyringsenhed. Opvarmningsmiddel: Flydende brændsel.

Bygningsnr.: 3
Bygningens anvendelse: Garage (med plads til et eller to køretøjer). Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 2007. Materialer: Ydervæggens materiale: Træ. Tagdækningsmateriale: Metal. Bebygget areal: 42 m².

Oplysninger om grunde:
Vand & afløb: Vandforsyning: Privat vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Mekanisk rensning med nedsivningsanlæg med tilladelse. Udledningstilladelse: Der foreligger tilladelse.

Anlægsnr.: 1
Beliggenhed (kvalitet): Usikker. Tank. Driftstatus: I drift. Etableringsår: 2008. Størrelsesklasse: 1. Placering: Indendørs. Typegodkendelsesnr.: 01-5323. Størrelse: 1.200 l. Indhold: Mineralske olieprodukter (Olietankbekendtgørelsens § 6, stk. 1, nr. 13.) Fabrikationsår: 2008. Materiale: Stål. Supplerende korrosionsbeskyttelse: Anoder.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 89.000, heraf grundværdi kr. 820.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jette Brouer og boet efter Poul Erik Brouer v/Jette Marie Brouer

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-23 kl. 09:00
Retten i Viborg
Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Sussanne Almann Simonsen, Njord Law Firm
sas@njordlaw.com oplys sag 510742-225747/sas
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Viborg

Rekvirering af salgsopstilling


Sussanne Almann Simonsen, Njord Law Firm
sas@njordlaw.com oplys sag 510742-225747/sas
Pilestræde 58
1112 København K

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling kan hentes på www.itvang.dk og wwwtvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 2-228/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-02-25 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.