8n, Stubberup by, Tingsted, pr. 25-02-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

8n, Stubberup by, Tingsted

Adresse

Stubberupvej 60
4800 Nykøbing F

Villa i Nykøbing Falster.

Tinglyst areal 1.193 m², heraf vej 0 m².

Fritliggende enfamiliehus opført i 1934 med ydervægge af mursten og tagdækning af tegl.

Ifølge BBR har ejendommen et bebygget areal på 68 m², heraf udnyttet tagetage 45 m² og et samlet boligareal på 113 m².

Ejendommen opvarmes via en olietank og et pillefyr. Pillefyret er ikke anført på BBR.

Ejendommen fremstår delvis med nyere, hvide vinduer, og der er delvis gulvvarme på stueetagen. Der tages forbehold for gulvvarmens funktionsdygtighed.

Indretning:
Boligarealet er fordelt over en stue på 68 m², iflg. BBR, fordelt over entre med trappe til 1. sal, køkken, spisekammer, stor stue og soveværelse med indbygget skabe samt en udnyttet tagetage på 45 m², iflg. BBR, hvor der er 1 værelse, 1 køkken og 1 badeværelse.

Ydermere er der et lille kælderrum, der ikke er påført BBR.

Fra entréen er der adgang til køkken, et spisekammer og en stor stue.

Køkkenet har hvidmalede vægge. I køkkenet forefindes lyse skabselementer med en lys laminatbordplade og indbygget håndvask. Væggene mellem over- og underskabe er beklædt med grå fliser/mosaikker. Køkkenet har grå klinker. I tilslutning til køkkenet er der et spisekammer med opsatte hylder. Fra køkkenet er der adgang til kælderrummet og et soveværelse. Soveværelset har indbygget skabe, lysindgang fra et vindue og har laminatgulv.

Fra entréen er det adgang til en stor stue med store vinduer. Stuen har trægulv og hvidmalede vægge og loft.

Fra entreen er der direkte afgang til bygning 3, der er registeret som udhus i BBR. Adgangen er niveauforskudt med 3 trin. Bygning har et bebygget areal på 30 m² iflg. BBR. Bygningen er opført med ydervægge i mursten og tagdækning af tegl.

Bygningen indeholder: et bryggers med adgang til et badeværelse, et vaskerum og et fyrrum. I fyrrummet er olietanken og pillefyret placeret.

Fra bryggerset er der også adgang til og til indkørslen. I indkørslen er der en garage med en elport. Her tages derfor forbehold for den funktionsdygtighed af elporten. Garagen er udført med ydervægge i mursten og tagdækning af tegl.

1. salen indeholder: 1 værelse, 1 køkken og et badeværelse.

Køkkenet har gråt trægulv, hvidmalede vægge. I køkkenet forefindes hvide skabselementer med en grå laminatbordplade og indbygget håndvask. Væggene mellem over- og underskabe er beklædt med hvide fliser/mosaikker.

Badeværelset er indrettet med hvid/beige vægge, gråt vinylgulv og en bruseniche, indbygget håndvask, toilet og en radiator. Rekvirenten indestår ikke for badeværelsets lovlighed.

Værelset har indbyggede skabe, trægulv samt hvidmalede vægge og loft.

På besigtigelsestidspunktet var følgende hårde hvidevarer til stede på ejendommen i køkkenet på stueetagen og i køkkenet på 1. sal: Gaskomfur af mrk. Gorenje og emhætte af mrk. Ecoline og gaskomfur af mrk. Bosch og emhætte af mrk. ukendt.

Det bemærkes, at BBR-meddelelsen på visse punkter afviger vedrørende materialevalget, idet dele heraf indgår som en integreret del af bygningen.

Udearealer:
I de fritliggende arealer omkring ejendommen er der en mindre have, en hønsegård og en flisebelagt terrasse.

I haven forefindes et udhus opført i 2008 på 24 m² iflg. BBR også kaldet bygning 4. Udhuset er udført med ydervægge i træ og tagdækning af plastmateriale. Udhuset er indvendigt indrettet i 3 rum: en mindre hønsegård, et brænderrum og et ekstra rum, som p.t. er blevet benyttet til klargøring til æg m.v., da ejendommen også har en lille hønsegård i baghaven.

Det skal bemærkes, at materialevalget på visse punkter afviger fra BBR-meddelelsen.

Øvrige oplysninger:
Ifølge ejendomsdatarapporten er der skovbyggelinjer.

For så vidt angår indefrosset grundskyld henviser rekvirenten til det i ejendomsdatarapporten oplyste herom. Beløbet er ikke fortrinsberettiget og dermed ikke medtaget i størstebeløbet.

Såfremt der ved tvangsauktion måtte være lukket for ejendommens forsyning (el, vand og varme), må det påregnes, at der til forsyningsselskaberne skal betales et gebyr for genåbning.

Ejendommen er besigtiget den 07.12.2020. Der tages forbehold for, at ovennævnte oplysninger er baseret på usagkyndig besigtigelse samt offentlige registre. Ydermere opfordres køber til at besigtige ejendommen inden auktionen og søge egen rådgivning herom.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8405

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 113.800, heraf grundværdi kr. 630.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Else Hansigne Hansen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S v/advokat Stefan Schwærter
DreistStorgaard Advokater A/S
Bag Haverne 32
4600 Køge

Auktionsbekendtgører

DreistStorgaard Advokater A/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-19 kl. 13:00
Retten i Nykøbing Falster
Bibliotekssalen
Rosenvænget 17
4800 Nykøbing F

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


DreistStorgaard Advokater A/S

Bag Haverne 32
4600 Køge

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8405

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 475.000.

Retskreds

AS 4-530/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-02-26 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.