3f, Bjørnskov by, Nr. Snede, pr. 02-03-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3f, Bjørnskov by, Nr. Snede

Adresse

Frisbækvej 13
8766 Nørre Snede

Ejendommen, matr. nr. 3 f Bjørnskov by, Nr. Snede, er beliggende Frisbækvej 13, 8766 Nørre Snede, i landlige omgivelser lidt uden for Nørre Snede på en grund på 47.792 m², hvoraf vej udgør 2.680 m².

Ejendommens vandforsyning er egen boring, og afløbsforholdene er nedvisning til sivedræn (uden nærmere oplysninger om nedsivningstilladelse). Opvarmning sker ved olie via nedgravet olietank, ligesom der er installeret en varmepumpe. Endvidere er der oplysninger om, at der blev etableret jordvarme i 2006.

Endvidere er der oplysninger i BBR-ejermeddelelsen om en husstandsvindmølle med en registeret højde på 22 m, der dog ikke umiddelbart blev lokaliseret under besigtigelsen af ejendommen.

Arealet omkring ejendommen er udlagt delvist som skov og delvist som marker.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1890 og til-/ombygget i 1983, og har et samlet bebygget areal på 281 m². Arealet fordeler sig med 103 m² som kælderareal, udnyttet tagetage på 190 m², og dermed er der et samlet boligareal på 471 m².

Ejendommen er en vinkelvilla i 3 etager med stråtag, der flere steder er styrtet sammen, ligesom ejendommen indvendigt bærer præg af at være under renovering. Der er flere steder, hvor der er tydelige tegn på vandindtrængen og dermed skader på lofter m.v.

Ejendommen består af entre, med adgang til gennemgangsbadeværelse og videre adgang til 2 værelser samt køkken. I køkkenet var der på besigtigelsestidspunktet opvaskemaskine af mærke Wasco, ovn og kogeplader af ukendt mærke. Fra køkkenet er der desuden adgang til stor hems.

Stuen, hvortil der er adgang via en mellemgang, er en stor vinkelstue med udsigt til have og træer samt en indmuret brændeovn. Endvidere er der i forlængelse af stuen større, disponibelt, klinkebelagt rum, hvorfra der er nedgang til kælderen og opgang til 1. salen.

Kælderen er indrettet med stort poolrum med klinker, indmuret brændeovn samt sauna og badefaciliteter.

Endelig er der garage (opført i 1983 med areal på 37 m²) samt carport til ejendommen, ligesom der er opsat en række udendørslamper langs den ene adgangsvej. På BBR-ejermeddelelsen er angivet en erhvervsbygning opført i træ i 2014 på 240 m², som ikke umiddelbart blev konstateret i forbindelse med besigtigelsen.

Beskrivelsen er baseret på en besigtigelse af en ikke-byggesagkyndig.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på en udskrift fra BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Visse af oplysningerne i BBR-ejermeddelelsen kan afvige fra de faktiske forhold på ejendommen. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Det bemærkes desuden, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v. som har rettidig betalingsfrist efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Salgsopstilling og fotos kan ses på www.itvang.dk

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 614.300, heraf grundværdi kr. 3.900.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mette Fuhr Reece

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle

Auktionsbekendtgører

Retten i Herning

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-19 kl. 10:00
Retten i Herning
Retssal A
Haraldsgade 28
7400 Herning

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Mads Brandt
Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Herning

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen vil, efter aftale med Skov Advokater, tlf. 76407000, mail: skov@skovadvokater.dk, blive fremvist tirsdag den 16.03.2021. Tidspunkt oplyses ved tilmelding. Såfremt ingen har kontaktet Skov Advokater senest mandag den 15.03.2021, vil fremvisningen ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 145/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-03-03 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.