17x, Jestrup by, Lyngs, pr. 03-03-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

17x, Jestrup by, Lyngs

Adresse

Møllegade 3
7790 Thyholm

Tinglyst areal 857 m², heraf vej 0 m².

Ifølge BBR-ejermeddelelsen er ejendommen et fritliggende enfamilieshus, opført i 1969. Ejendommen er et hvidt murstenshus med tag af fibercement.

Bygningsareal og det samlede boligareal er 130 m².

Ejendommen er en etplansvilla, som består af en entré, en stue, tre værelser, et køkken og et badeværelse. Der er overvejende gulvtæpper i ejendommen, ligesom der er trælofter samt tapet på væggene. I køkkenet forefindes et køleskab og en opvaskemaskine, som iflg. ejer tilhører tredjemand. Derudover forefindes en ovn fra Zanussi. I ejendommen er der tillige en fryser, en vaskemaskine og en tørretumbler, som ejer mener tilhører ham selv, og ejer er således af den opfattelse, at disse ikke medfølger ved tvangsauktionen. Der tages således udtrykkeligt forbehold for hårde hvidevarernes funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Til ejendommen hører en stor, ugeneret have med terrasse, hvortil der er direkte udgang fra ejendommens stue. Ejendommen trænger til istandsættelse, men fremstår overordnet set som værende i brugbar stand. Til ejendommen hører en garage, som ifølge BBR-meddelelsen er 26 m².

Afløbsforhold: afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.
Vandforsyning: privat vandforsyningsanlæg.

Ejendommen opvarmes ved oliefyr, der er placeret i entréen, og uden for garagen befinder der sig således også en olietank, som iht. BBR-ejermeddelelsen er etableret i år 2008, ligesom der forefindes en ældre olietank fra år 1970, som efter BBR-ejermeddelelsen fremstår som værende afblændet.

På ejendommen hviler 2 tinglyste servitutter. Den ene servitut vedrører et dokument omkring byggelinjer fra 1955, mens den anden servitut vedrører et dokument omkring forsynings-/afløbsledninger m.v. Der henvises i øvrigt til tingbogsudskriften i salgsopstillingen.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-meddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Ejendomsværdi

Pr. 10.01.2019 kr. 55.100, heraf grundværdi kr. 330.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

John Jørgensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Investeringsselskabet Luxor A/S, v/advokat Thomas Buus Pedersen
BuusMark Advokatfirma
Sankt Ols Gade 4
4000 Roskilde

Auktionsbekendtgører

Retten i Holstebro

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-24 kl. 11:00
Retten i Holstebro
Retssal C
Stationsvej 58
7500 Holstebro

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Kontakt rekvirenten.


Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro, www.itvang.dk og www.buusmark.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Kontakt rekvirenten.


Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion kr. 130.000.

Retskreds

AS 10A-228/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-03-04 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.