13a, Neder Bjerre by, Bjerre, pr. 03-03-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

13a, Neder Bjerre by, Bjerre

Adresse

Purhøjvej 69
8783 Hornsyld

Ejendommen er beliggende syd for Horsens.

På ejendommen er et enfamilieshus samt 5 udhuse, en hestekarrusel og en løsdriftsstald på hjul.

Huset er opført i år 1900 og ombygget i 1954.

Huset er opført i mursten og belagt med tag af fibercement herunder asbest.

Huset opvarmes med centralvarme fra et oliefyr samt ved 2 brændeovne, der er installeret i huset.

Ejendommens grundareal andrager ifølge tingbogen 38.148 m², heraf 1.359 m² vej, og husets boligareal udgør ifølge BBR-meddelelsen 250 m².

Huset består af to plan. Huset entreres via én af 2 klinkebelagte entréer. Fra entreen, som befinder sig tættest på bygning nr. 5 iht. BBR-meddelelsen, er der adgang til et klinkebelagt wc/vaskerum, husets 1. sal, et soveværelse, køkken/alrum samt det ene af husets to stuer.

Soveværelset er belagt med trægulv og beklædt med træloft. Fra soveværelset er der adgang til et gulvtæppebelagt værelse samt et klinkebelagt badeværelse.

Køkkenet er belagt med trægulve, mens loftet ifølge ejeren er beklædt med plexiglas. Ejeren har oplyst, at køkkenet er fra Hanstholm Køkken. Fra køkkenet er der adgang til den ene stue samt spisestue. Disse rum er belagt med trægulve. I stuen findes i øvrigt den ene af to brændeovne.

Fra den ene stue er der adgang til husets anden entré. Entréen er klinkebelagt. Entréen er en del af en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til et klinkebelagt badeværelse, et værelse belagt med trægulv samt et værelse/kontor, som er belagt med gulvtæppe.

Fra den ene stue og fra fordelingsgangen ved den anden entré er der adgang til husets anden stue. Denne stue er belagt med trægulve, og her findes husets anden brændeovn.

Det er oplyst af ejer, at der er installeret gulvvarme i husets badeværelser samt WC.

Husets 1. sal består af et mindre disponibelt rum.

På ejendommen findes 5 andre bygninger iht. BBR-meddelelsen samt to bygninger, der ikke er registreret i BBR.

Bygning 2 er et udhus, der er belagt med beton. Bygningen består af 4 stalde samt et lager, der for nuværende anvendes til opbevaring af halm. Bygningen er opført i mursten, og taget er beklædt med fibercement herunder asbest.

Bygning 3 er et udhus, der anvendes til opbevaring. Bygningen er opført i mursten, og taget er beklædt med fibercement herunder asbest.

Bygning 4 er i BBR-meddelelsen registreret som et udhus, der er opført i mursten og beklædt med tag af fibercement herunder asbest. Det er ombygget til et kontor/opholdsrum. Bygningen entreres fra gården, som er beliggende midt på ejendommen.

Bygningen entreres via et kontor/showroom, som er belagt med gulvtæppe. Fra dette kontor/showroom er der adgang til et åbent kontorlandskab. Fra kontorlandskabet er der adgang til et mindre kontor, et kopirum samt en fordelingsgang.

Fra fordelingsgangen er der adgang til 2 klinkebelagt toiletter, et tekøkken samt et opholdsrum med tilhørende køkken. Fra opholdsrummet er der adgang til 2 værelser.

Det bemærkes, at det er oplyst fra Hedensted Kommune, at bygning 4 ikke er godkendt til denne anvendelse. Dette fremgår ligeledes af vedlagte byggesag i forbindelse med opførelsen af bygning nr. 6.

Bygning 5 er et udhus, der anvendes til stald. Ydervæggenes materiale består af metal, mens taget er beklædt med fibercement, herunder asbest.

Der er ifølge ejeren installeret 18 stk. hestebokse i bygningen. I bygningen er der ligeledes adgang til et sadelrum samt et disponibelt rum. Der er 3 adgangsgivende porte til bygningen. Derudover er der installeret Horse-Trainer Sun af ukendt mærke i bygningen.

I bygningen er ligeledes installeret en kornsilo.

Det bemærkes, at Hedensted Kommune har oplyst, at bygning 2, 3, 4 og 5 ikke er behørigt brandsikret. Dette fremgår også af vedlagte byggesag i forbindelse med opførelsen af bygning nr. 6.

Bygning 6 er indrettet som ridehal. Ydervæggens materiale består af metal, mens taget er beklædt med fibercement, herunder asbest.

Derudover er der på ejendommen konstateret to bygninger, der ikke er registreret i BBR-meddelelsen. Den ene bygning er en installeret med en hestekarrusel, men den anden bygning er en løsdriftsstald på hjul.

Hårde hvidevarer:
Vaskemaskine af mærket AEG
Tørretumbler af mærket AEG
Køle-/fryseskab af mærket Liebherr
Opvaskemaskine af mærket Miele
Komfur af ukendt mærke
Emhætte af mærket Gutman
Ovn af mærket Siemens
Kaffemaskine af mærket Siemens
To brændeovne af ukendt mærke.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af de pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Der henvises i øvrigt til BBR-meddelelsen, som er medtaget i salgsopstillingen.
Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret og ejers oplysninger, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8723.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 377.700, heraf grundværdi kr. 3.950.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Erik Bigle

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Jesper Bøge Pedersen
Bech-Bruun
Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Auktionsbekendtgører

Bech-Bruun

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-24 kl. 09:00
Retten i Horsens
Mødelokale 2
Godsbanegade 2
8700 Horsens

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Bech-Bruun

Værkmestergade 2
8000 Aarhus C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8723

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 17.03.2021 kl. 11.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8723 senest dagen før kl. 12.00. Besigtigelsen vil alene blive til noget, såfremt der er nogle, der har tilmeldt sig denne.

Retskreds

AS 6-160/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-03-04 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.