7y, Kastbjerg by, Kastbjerg, pr. 04-03-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7y, Kastbjerg by, Kastbjerg

Adresse

Bygaden 7
8970 Havndal

Tinglyst areal 1.965 m², heraf vej 0 m².

Rød murstensejendom som del af dobbelthus med skiffertag. Ifølge BBR-meddelelsen er huset opført i 1900, til-/ombygningsår 1985. Bebygget areal 178 m², samlet bygningsareal 178 m², samlet tagetageareal 132 m², heraf udnyttet tagetageareal 132 m², samlet boligareal 310 m².

Carport og redskabsskur fremgår ikke af BBR-meddelelsen. Murværk trænger til vedligehold.

Indeholder:
1. baggang med klinkegulv, træloft. 2. baggang med Beko fryser, skab, klinkegulv. Køkken/alrum med vinyl på gulv, træloft, Ensemble gaskomfur med ovn, Thermex emhætte, Samsung amerikansk køle-/fryseskab, Asko vaskemaskine, brændeovn. Stue med trægulv, træloft. Mellemgang med trælofter. Entre med klinkegulv. Badeværelse m. klinkegulv, bruseniche, trælofter, Samsung tørretumbler og vaskemaskine. Værelse med trægulv, træloft med adgang til fyrrum med koksfyring.

1. sal:
Repos med trægulv, gipsloft, fugt ind ved ovenlys vindue. Værelse med trægulv, gipsloft. Værelse med trægulv, gipsloft. Fordelingsgang med trægulv. Ældre badeværelse med kar, terrazzogulv. Værelse med vinyl. Værelse med tæppe, pudset loft. Soveværelse med trægulv, pudset loft.

Der er påbud om, at der skal tilsluttes separatkloakering, jævnfør ejendomsdatarapporten.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder. Det præciseres, at ovennævnte delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed.

Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 61.600, heraf grundværdi kr. 1.050.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Jess Risager Poulsen og Marianne Søndergaard

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit A/S, v/advokat Carsten Carl Jensen
Lou Advokater P/S
Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-04-14 kl. 11:00
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Der er tale om omberammelse af auktion grundet COVID-19-restriktioner. Auktion var oprindelig berammet til den 17.03.2021. Der henvises til internettet: www.itvang.dk og www.lou.dk

Retskreds

AS 54-370/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-03-05 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.