7PM, Gentofte, pr. 06-03-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7PM, Gentofte

Adresse

Morgenvej 8
2900 Hellerup

Tinglyst areal 800 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1931. Ydervæggene er i gule mursten, tagdækningen er tegl, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 83 m², hvortil kommer 65 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 148 m², jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere en kælder med et registreret areal på 83 m². Til ejendommen hører desuden en fin forhave samt en større baghave med flotte, gamle træer og buske. I haven forefindes tre terrasser.

Ejendommen ligger op til Helsingørmotorvejen og tæt på Tuborgvej. Ejendommen er i gåafstand til Hellerup kirkegård, Emdrup Sø og små, grønne oaser.

Til ejendommen hører en 23 m² garage med fliser. Ydervæggene er i gule mursten og tagdækningen af tegl. Garagen anvendes i dag som kontor, og ejerne har derfor isat et stort vindue ud til vejen. Ejer har oplyst, at dette ikke er registreret.

Boligen indeholder en rummelig og lang entré med lyst fyrtræsgulv, hvorfra der er adgang til et lille gæstetoilet med en lille vask. I entréen er der desuden en dør til kældertrappen og trappe op til huset 1. sal samt adgang til tv-stuen For enden af entréen ligger køkkenet.

I køkkenet forefindes køkkenskabe i lyst træ og hvid bordplade med stålvask. Af hårde hvidevarer er der en ovn af mrk. Bosch, induktionskogeplade af mrk. Voss Electrolux (hvor hjørnet af pladen er knækket af), emhætte, køleskab af mrk. Beko, men ingen opvaskemaskine. I køkkenet er der plads til et lille spisebord, og fra køkkenet er der udsigt til husets store baghave. Fra køkkenet er der udgang til en hyggelig terrasse.

Fra køkkenet er der forbindelse til en stor spisestue, som har fyrretræsgulv og med plads til spisebordsarrangement. Der er store, hvide termoruder med udsigt til husets forhave, og stuk i loftet. Fra spisestuen er der adgang til tv-stuen via franske døre. TV-stuen har ligeledes fyrretræsgulv, stuk i loftet og udsigt til forhaven. TV-stuen har plads til sofaarrangement.

Trappen til 1. sal er husets originale trappe med trappetrin af fyrretræ, hvidt gelænder og mørk håndliste. Etagen består af en fordelingsgang med tilhørende plateau, der bruges til klædeskabe. Fra gangen er der adgang til to soveværelser, badeværelset samt to mindre, indbyggede depotrum.

Badeværelset har lyse klinker, badekar og separat bruser. Dertil små skabe både under og ved siden af en lys vask. Badeværelset har - som det eneste rum i huset - gulvvarme. Det ene soveværelse har hvidt fyrretræsgulv, fransk altan og to små, indbyggede rum, som anvendes til garderobe. Det andet soveværelse har gulvtæppe og karnap med plads til en dobbeltseng.

Ejerne har åbnet loftet op til kip, og i tilknytning hertil er der indskudt et opholdsrum, som anvendes til ungdomsværelse. Rummet har høje, skrå vægge, gulvtæppe, og der er plads til seng, skrivebord og mindre opbevaring. Rummet har fint lysindfald med to skråvinduer samt to af husets originale runde vinduer med sprosser. Ejerne har oplyst, at ombygningen ikke er registreret.

I kælderen forefindes 4 rum, som alle har groft sten/betongulv, slidte murstensvægge og sorte karme. De tre af rummene anvendes til opbevaring. Det fjerde rum anvendes til vaskerum, hvori der forefindes vaskemaskine af mrk. Hotpoint Ariston, tørretumbler af mrk. LG samt en fryser af mrk. Bosch. Trappen ned til kælderen er en slidt trætrappe, som halvvejs har et plateau, hvorfra der er udgang til haven.

Loftsbeklædningen i boligen er såvel rustik- som gipslofter.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme. Ejerne har oplyst, at de ikke kender til den i BBR-meddelelsen registrerede olietank, og ejerne anvender ikke fyringsgasolie til opvarmning. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejernes oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ifølge ejendomsrapporten er der indefrosset grundskyld med kr. 8.014,40 opgjort pr. 24.03.2021, som den nuværende ejer hæfter for tilbagebetalingen af ved salg af ejendommen, men sker der ikke tilbagebetaling, falder kravet tilbage på ejendommen, hvorfor auktionskøber kan risikere at skulle tilbagebetale beløbet til kommunen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 1.592.200, heraf grundværdi kr. 3.200.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Henrik Schiermacher og Carina Schiermacher

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Reel Invest II P/S
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Auktionsbekendtgører

Retten i Lyngby

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-03-24 kl. 11:00
Retten i Lyngby
Retssal 3.6
Lyngby Hovedgade 96
2800 Kongens Lyngby

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Lyngby

Rekvirering af salgsopstilling


Advokat Thomas Møller Harhoff Kristensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Dokken 10
6700 Esbjerg

Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske onsdag den 17.03.2021 kl. 10.00 efter forudgående tilmelding til sagsbehandler Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 1-2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-03-07 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.