35al, Udby by, Udby, pr. 07-04-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

35al, Udby by, Udby

Adresse

Havvejen 12C
8950 Ørsted

Flot sommerhus i Udby tæt ved Randers Fjord.

Beskrivelse af ejendommen matr. nr. 35 al, Udby by, Udby, beliggende Havvejen 12C, 8990 Ørsted:

Ejendommen består af et nyere opført sommerhus, beliggende på en 1.204 m² grund, hvoraf 0 m² udgør vej. Ejendommen har en offentlig vurdering på kr. 880.000 og en grundværdi på kr. 114.700. Ejendommen er beliggende i centrum af Udby i et sommerhusområde med mundingen af Randers Fjord.

Beboelsesbygningen er i BBR registreret som et fritliggende sommerhus, opført i 2010. Ejendommen har et bebygget grundareal på 97 m². Samlet bygningsareal er 97 m² og et samlet boligareal på 97 m². Ejendommen er opført i fibercement uden asbest og med betontagsten som tagdækning.

Ejendommen er i 1 plan. Entréen giver adgang til badeværelse med toilet samt teknik og køkken. Entréen og badeværelse har samme mørke klinker. Fra køkkenet er der også adgang til stor spise- og opholdsstue og 2 rum med adgang til terrasse, der er belagt med kliktrægulv. I stuen er der adgang til terrasse. Fra stuen er der også adgang til 2 ekstra værelser med trægulv.

Derudover har været etableret en udendørs pool, som kunne opvarmes, men denne er nedtaget.

I forlængelse af hovedejendommen er er der endvidere registreret en mindre bygning af typen finsk grillhytte. Bygningen er ikke registeret i BBR-registreret og opført i et ukendt år. Denne bygning har et anslået bebygget grundareal på ca. 4 m² og er opført med træ med andet materiale som tagdækning.

Derudover er der også registreret en mindre bygning som bruges til garage. Bygningen er ikke registeret i BBR-registreret og opført i et ukendt år. Denne bygning har et anslået bebygget grundareal på ca. 8 m² og er opført med træ med andet materiale som tagdækning.

Følgende hårde hvidevarer forefindes:
I køkkenet er der Siemens ovn, keramisk komfur, emhætte.

Varmeinstallation: Centralvarme med én fyringsenhed - fast brændsel.
Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg.
Afløbsforhold: Afløb til samletank. Nedsivning til sivedræn.
Der tages forbehold for tilstedeværelse af fremtidige pågældende hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret samt tingbogen, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Det påhviler endvidere auktionskøber selv at tegne forsikring for den købte ejendom.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8651

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 114.700, heraf grundværdi kr. 880.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Benny Vittrup

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Norddjurs Kommune, inddrivelse v/advokat Rasmus Grejsen Lynge
Advokaterne Passagen
Passagen 4
8500 Grenaa

Auktionsbekendtgører

Advokaterne Passagen

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-05-12 kl. 11:00
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokaterne Passagen

Passagen 4
8500 Grenaa

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8651

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 05.05.2021 kl. 15.30. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8651

Retskreds

AS 54-423/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-04-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.