41, Vinkel by, Vinkel, pr. 07-04-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

41, Vinkel by, Vinkel

Adresse

Vinkelvej 193
8800 Viborg

Hus i 1½ plan med fuld kælder, beliggende i Vinkel.

Tinglyst areal 786 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1956. Ydervæggene er gulpudsede sten, som delvist er beklædt med blåmalet træ, tagdækningen er røde tegl, og der er termoruder med trærammer. Bebygget areal udgør 69 m², hvortil kommer 48 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 117 m², jf. BBR-meddelelsen. Der er endvidere en kælder med et registreret areal på 69 m². Desuden er der garage og overdækket cykelskur, men begge bygninger er ikke registrerede i BBR-meddelelsen, og fremstår i øvrigt i dårlig/nedrivningsmoden stand.

Boligen indeholder i stueetagen overdækket indgangsparti til entré med klinkegulv og indvendig nedgang til kælderen, som har flere disponible rum med betongulve, vaskemaskine, tørretumbler, oliefyr og overjordisk olietank, som p.t. er frakoblet og separat udgang til lille gårdhave ved indgangspartiet.

Ligeledes i stueetagen findes køkkenet, hvor der er lagt linoleumsgulv oven på træplankegulv. I køkkenet er der sorte over-/underskabe, keramisk kogesektion, stålemhætte, ovn, opvaskemaskine og køleskab.

Fra køkkenet er der forbindelse til to stuer én suite med træplankegulve (løse tæpper fjernes af ejeren inden auktionen), hvor der fra den ene stue er terrassedør mod lille terrasse i haven med græsplæne.

Badeværelset har sorte gulvklinker og bruseniche, mens der i en fordelingsgang er trappe til 1. salen, som indeholder repos, ét større værelse og 2 mindre værelser, alle med træplankegulve.

Loftsbeklædningen i ejendommen er primært trælistelofter, og ejendommen fremstår funktionsdygtig, men oprydning, istandsættelse samt løbende vedligeholdelse må forventes af auktionskøber.

Ejendommens varmekilde er egentligt oliefyr, som dog p.t. er frakoblet, men oliefyret er ifølge ejeren ikke defekt, men ejeren har valgt i stedet at installere en varmepumpe, hvorfor ejendommen p.t. opvarmes med elektricitet. Der er gulvvarme nedlagt i badeværelse og i køkkenet, men dette anvendes p.t. ikke. Vandforsyning sker fra fælles, privat vandværk. Ejendommens afløbsforhold er til spildevandsforsyningen.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ifølge ejendomsrapporten er der indefrosset grundskyld med kr. 1.060,58, som den nuværende ejer hæfter for tilbagebetalingen af ved salg af ejendommen, men sker der ikke tilbagebetaling, falder kravet tilbage på ejendommen, hvorfor auktionskøber kan risikere at skulle tilbagebetale beløbet til kommunen.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8907

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 215.700, heraf grundværdi kr. 630.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kurt Rydell

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S v/advokat Birgitte Jørgensen
Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-04-27 kl. 10:30
Retten i Viborg
Retssal H
Klostermarken 10
8800 Viborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8907

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ejendommen kan besigtiges den 19.04.2021 kl. 16.00. Tilmelding foretages på https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8907

Retskreds

AS 2-16/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-04-08 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.