65df, Randers Markjorder, pr. 27-04-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

65df, Randers Markjorder

Adresse

Skelvangsvej 175, 2
8920 Randers NV

Tinglyst areal 45 m², fordelingstal: 101/10.000.

Ejerlejlighed i bygning opført i 1973 med 80 helårsboliger.

I henhold til BBR-ejermeddelelse udgør ejerlejlighedens samlede areal 45 m², boligareal 45 m², areal til åben altan 3 m². Det fremgår endvidere af BBR-ejermeddelelse, at der i bygningen er udført ikke-godkendt byggeri (lukning af altaner).

Indeholder:
Lille entre. Til højre for entreen et toilet bestående af almindelig håndvask, toilet og et badekar. Inden man kommer ind på badeværelset, er der et lille skab. Til venstre i forhold til indgangen er der et lille køkken med almindelig håndvask, et Gorenje køleskab, en unavngivet emhætte eller Emfang og et Gorenje køle-/fryseskab. Fra entreen går man direkte ind i en stue. Fra stuen er der udgang til en lille altan. Fra stuen er der adgang til et lille soveværelse med dobbelte indbyggede skabe.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud.

Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 64.500, heraf grundværdi kr. 380.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Daniel Nielsen Hinge

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Ejerforeningen Skelvangsvej 173-189
v/Lou Advokater P/S
Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-06-16 kl. 14:00
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Der henvises til internettet: www.itvang.dk og www.lou.dk.

Tvangsauktion har været kundgjort i Statstidende den 28.01.2021 vedrørende auktion den 03.02.2021, omberammet til den 28.04.2021 på grund af Corona, nu igen omberammet på grund af Corona til den 16.06.2021 kl. 14.00.

Retskreds

AS 54-294/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-04-28 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.