6bo, Højelt by, Blistrup, pr. 28-04-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6bo, Højelt by, Blistrup

Adresse

Taarsbakken 6
3230 Græsted

Beskrivelse af ejendommen Taarsbakken 6, 3230 Græsted, matr. nr. 6 bo Højelt by, Blistrup. Ved rekvirentens besigtigelse den 08.04.2021.

126 m² murstensvilla med sadeltag opført i 1965, beliggende på 1.201 m² stor grund med udsigt til marker. Ejendommen er med fuld kælder, der ikke er godkendt til beboelse. Tagbeklædning ifølge BBR er anført som fibercement. Faktisk tagbeklædning fremstår delvist med tagpap og delvist af fibercement. Ejendommens vinduer er af træ og fremstår brunmalede.

Ejendommen indeholder:
Mindre entré med nedgang til fuld kælder, fordelingsgang med skabsvæg og adgang til køkken, stor vinkelstue, 3 værelser og nyere badeværelse. Badeværelset mangler tilslutning fra VVS-montør, hvorfor håndvask og bruseniche ikke kan benyttes.

Fra vinkelstuen er der udgang til udestue, der fremstår ikke-færdigmonteret. Udestuen fremgår ikke af BBR-ejermeddelelsen.

Ejendommen har primært listelofter. Parketgulv i stuen. Øvrige gulve er dækket af væg-til-væg tæppe eller linoleum.

Kælder indeholder 4 rum, mindre køkken samt badeværelse samt nyere sauna. Der er synligt vand på kældergulvet, og ejer oplyser, at dette stammer fra vandskade på kælderbadeværelset. Kælderen er delvis beklædt med træ på væggene. Træbeklædningen er afsat 10 cm over gulvet. Køber oplyser, at der tidligere har stået vand i kælderen.

Der er endvidere garage i kælderplan. Denne er ikke besigtiget på grund af afblændet dør fra kælderens køkken.

Ejendommen henstår overalt ufremkommelig på grund af opmagasinerede genstande.

På grunden forefindes 2 udhuse, der mangler vedligeholdelse.

Grunden fremstår ikke-vedligeholdt.

Ejendommen opvarmes ved brændeovn, brændefyr og varmepumpe. I fordelingsgangen er opsat ny varmeblæser, der ikke er tilsluttet. Der er på ejendommens sydside monteret 2 solceller, der ifølge ejer er tilsluttet ejendommens varmetilførsel.

Der forefindes olietank placeret i kælderen, der ikke er i brug. Tanken er forældet og skulle være sløjfet senest 31.12.2017. Ifølge BBR er tanken ikke omfattet af forsikringsordningen. Ny ejer skal for egen regning sørge for denne sløjfning.

I kælderen findes vandvarmer, der ikke fungerer.

På besigtigelsestidspunktet forefandtes følgende hårde hvidevarer:
Køkken, 1. sal: Asko emhætte, Blomberg køle-/fryseskab, AEG indbygningsovn, Sanjo mikroovn, induktionskogeplade. Køkken, kælder: Gram køleskab, Wasko emhætte, keramisk kogeplade. Endvidere vaskemaskine og kummefryser placeret i kælder.

Der er ikke inden for de seneste 12 måneder udarbejdet tilstandsrapport på ejendommen. Det præciseres, at besigtigelse er sket af en ikke-bygsagkyndig og at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed.

Registrering i BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Interesserede har mulighed for at besigtige ejendommen mandag den 10.05.2021 kl. 15.00, dog kun efter forudgående tilmelding til Salli Serup på tlf. 49770004 eller pr. mail til ss@andersen-advokater.dk. Tilmelding skal ske senest på dagen kl. 10.00. Såfremt der ingen tilmeldte er til fremvisningen, vil denne ikke blive gennemført.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 468.200, heraf grundværdi kr. 1.150.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Katrin Gerda Hammerich

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit v/Sydbank
c/o Andersen Advokater
Ole Rømers Vej 4
3000 Helsingør

Auktionsbekendtgører

Retten i Helsingør

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-05-18 kl. 09:30
Retten i Helsingør

Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Salli Serup
Andersen Advokater
Ole Rømers Vej 4
3000 Helsingør

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

www.itvang.dk; retten i Helsingør; andersen-advokater.dk

Rekvirering af salgsopstilling


Salli Serup
Andersen Advokater
Ole Rømers Vej 4
3000 Helsingør

Ekstra bemærkninger

Interesserede har mulighed for at besigtige ejendommen mandag den 10.05.2021 kl. 15.00, dog kun efter forudgående tilmelding til Salli Serup på tlf. 49770004 eller pr. mail til ss@andersen-advokater.dk. Tilmelding skal ske senest på dagen kl. 10.00. Såfremt der ingen tilmeldte er til fremvisningen, vil denne ikke blive gennemført.

Retskreds

AS 5-26/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-04-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.