60ap, Hobro Markjorder, pr. 28-04-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

60ap, Hobro Markjorder

Adresse

Amerikavej 17
9500 Hobro

Tinglyst areal 749 m², heraf vej 107 m².

Ældre pudset hus med bølgeeternittag. Ifølge BBR-ejermeddelelse er bygningen opført i 1880, til-/ombygningsår 1965. Bebygget areal 76 m², samlet bygningsareal, samlet tagetageareal 18 m², heraf udnyttet tagetage 18 m², samlet boligareal 94 m². Garage med et bebygget areal på 12 m². Udhus med et bebygget areal på 6 m². Garage opført i 1986 med et bebygget areal på 50 m².

Indeholder:
Baggang med klinker på gulv, og som fungerer som indgang. Badeværelse med klinker og bruseniche. Gammelt køkken med komfur og emhætte. Stue med gulvtæppe, træloft/gipsloft. Soveværelse med trægulv og trælofter og fugt i vægge. Nedlagt badeværelse.

1. sal.
To rum med trægulv.

Der er lavt til loftet i hele huset og fladt tag på tilbygning.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 30.500, heraf grundværdi kr. 380.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Erik Glenvad Nielsen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit A/S
v/Lou Advokater P/S
Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Aalborg, Badehusvej 17, 9000 Aalborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-05-25 kl. 09:00
Retten i Aalborg
Retssal 1
Badehusvej
9000 Aalborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Aalborg, Badehusvej 17, 9000 Aalborg

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Der henvises til internettet: www.itvang.dk og www.lou.dk

Retskreds

AS 16-131/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-04-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.