19f, Valby by, Valby, pr. 28-04-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

19f, Valby by, Valby

Adresse

Bannebjergvej 3
3200 Helsinge

22, Valby by, Valby

Adresse

Bannebjergvej 3
3200 Helsinge

Tinglyst areal 19.681 m², heraf vej 0 m².

3-længet gård, ifølge BBR-meddelelsen opført i mursten i 1875 og ombygget i 1950 med et samlet areal på 185 m² for bygning 1, hvoraf 25 m² er erhvervsareal og 32 m² kælderareal. Der er ifølge BBR-meddelelsen registreret 3 bygninger. Ejendommen fremstår som en bygning.

Tagbelægningen er et ældre stråtag, der trænger til udskiftning. Der er utætheder flere steder.

Lille flisebelagt gårdmiljø i flere niveauer. Fordelingsentré med støbt gulv og indbyggede skabe. Der ses vandskade i loftet i entréen. Fra entréen er der adgang til 2 værelser, hvor ejer har oplyst, at der er utætheder i gulvet i det ene værelse.

Der er fra entréen adgang til stue med plankegulv, ældre badeværelse med badekar, hvori der ved besigtigelsen befandt sig en varmtvandsbeholder mrk. Metro, og et ældre køkken med komfur mrk. Voss og køleskab mrk. Wasco.

Fra køkkenet er der direkte adgang til spise- og dagligstue. Spisestuen er med parketgulv med adgang til lille stenterrasse. I dagligstuen er en muret pejs samt plankegulv. Der ses endvidere vandskade i loftet.

Fra køkkenet er der adgang til kældertrappen. Lavloftet kælder med betongulv med kummefryser mrk. Electrolux, køleskab mrk. Beko, vaskemaskine mrk. Bosch og tørretumbler mrk. Wasco. I kælderen findes 3 mindre rum samt pillefyr.

I entréen er der trappe til 1. sal, der består af mindre repos og 2 værelser. I det ene værelse er der hul i loftet, hvor der er påsat plastik til afdækning heraf. Adgang til uisoleret loftsrum.

Bygning 2 har et samlet erhvervsareal på 82 m² fordelt på 2 etager, til-/ombygning i 1980 ifølge BBR-meddelelsen. Erhvervsdelen er indrettet som værksted med støbt gulv, og ifølge ejer er der gulvvarme. Trappe til hems på 1. sal belagt med gulvtæppe. I bygning nr. 2 er der ligeledes indbygget garage, hvori der står køleskab mrk. Gorenje.

Garage fremgår som bygning 3 på BBR-meddelelsen, hvorved der er uoverensstemmelser mellem BBR-meddelelsen og de faktiske forhold. Bygning 3 har et samlet areal på 25 m² ifølge BBR-meddelelsen. Bygning 3 fremstår som en del af stuen i bygning 1.

Stor grund med niveauforskelle. Ældre muret redskabsskur.

Beliggende i landzone.

Ejendommen er pålagt landbrugspligt. Ifølge BBR-meddelelsen er der egen vandboring (enkelindvindingsanlæg) og nedsivning til sivedræn med udledningstilladelse. Endvidere er der registreret en olietank på ejendommen samt en olietank placeret indendørs fra 1980, sløjfet i 2017, jf. BBR-meddelelsen. Ifølge BBR-meddelelsen er tanken fra 1964 afblændet. Endvidere forefindes ifølge BBR-meddelelsen påfyldningsstuds fra en tidligere olietank, der skal fjernes.

Der tages forbehold for flyvehavre.

Nærværende beskrivelse er udfærdiget på baggrund af en visuel besigtigelse foretaget af en ikke-byggesagkyndig person.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 773.000, heraf grundværdi kr. 2.300.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Karin Brøndsted Dennis

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

VQ Advokater

Carlsbergvej 32
3400 Hillerød

Auktionsbekendtgører

VQ Advokater P/S

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-05-18 kl. 10:00
Retten i Helsingør

Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


ripa@vqa.dk


Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Helsingør, Fogedretten/VQ Advokater

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud kr. 1.661.492,57. Salgsopstilling kan rekvireres gratis på www.itvang.dk eller www.tvangsauktioner.dk

Retskreds

AS 5-7/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-04-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.