112, Asserballe Ejerlav, Asserballe, pr. 28-04-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

112, Asserballe Ejerlav, Asserballe

Adresse

Bygaden 26
6440 Augustenborg

Tinglyst areal 1.314 m², heraf vej 0 m².

Ifølge BBR er ejendommen opført i 1909 og er på 581 m², heraf et boligareal på 195 m², et værksted/lager/garage på 310 m², tagetage på 70 m² og 6 m² dyb kælder.

Ejendommen er pudset i en lys farve, og har tegltag og trævinduer. Værksted/lager/garage er opført i gule mursten og har ståltag.

Fra ejendommens hovedindgang kommer man til en lille entre med terrazzogulv, og fra entreen er der videre adgang til stueetagen og trappe til 1. sal.

I stueetagen forefindes en fordelingsgang med terrazzogulv, og der er fra fordelingsgangen adgang til to stuer med trægulv, et soveværelse med tæppe og køkkenet med lyst klinkegulv. Køkkenet har lyst skabsinventar og lys bordplade, og der forefindes komfur af mærket Gorenje, emhætte af mærket Gorenje, køle-/fryseskab af mærket Siemens og opvaskemaskine af mærket Bosch.

Fra køkkenet er der adgang til baggang/bryggers og badeværelse. Fra baggangen/bryggerset er der udgang til baggård og adgang til værksted/lager/garage. Badeværelset har lyse klinker, lyst skabsinventar, lys bordplade, lille badekar og bruseniche.

På 1. salen er der fordelingsgang/repos med adgang til fire værelser, heraf to værelser med trægulve, et værelse med tæppe og et værelse uden gulvbelægning.

Ud over beboelsesdelen består ejendommen af et stort værksted/lager/garage på 310 m², og der er adgang hertil både fra beboelsesdelen og fra gårdspladsen.

Ejendommen trænger til istandsættelse og vedligeholdelse.

Ejendommen har været udlejet, men lejer har opsagt lejemålet til fraflytning senest den 31.05.2021.

Der tages forbehold for tredjemandsrettigheder samt de hårde hvidevarers tilstedeværelse efter auktionen, samt at disse fungerer.

Beskrivelsen sker på baggrund af BBR-udskriften samt besigtigelse den 15.03.2021.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvist er baseret på udskrift af BBR-registeret og offentlige registre, som kan indeholde fejl. Hverken foged, rekvirenten eller dennes repræsentant kan drages til ansvar for sådanne fejl, og interesserede købere opfordres til, efter forudgående henvendelse til rekvirentens repræsentant, selv at besigtige ejendommen.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ud over budsummen overtager køber depositumskrav på minimum kr. 5.000. Der tages forbehold for eventuelt yderligere deposita og lejekrav.

Det bemærkes, at køber indtræder i rettigheder og forpligtelser i henhold til lejelovgivningen.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8960

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 205.100, heraf grundværdi kr. 1.250.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Lis Wiborg og Svend Børge Christensen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Realkredit Danmark A/S v/advokat Erik Schøt-Bæk
Buch Advokatfirma
Teaterstien 9A
6100 Haderslev

Auktionsbekendtgører

Buch Advokatfirma

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-05-28 kl. 10:00
Retten i Sønderborg
Retssal 10
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Buch Advokatfirma

Teaterstien 9A
6100 Haderslev

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8960

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Retskreds

AS 6-18/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-04-29 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.