12 kd, Frederiksberg, pr. 01-05-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

12 kd, Frederiksberg

Adresse

Priorvej 11, 1
2000 Frederiksberg

Ejendommen er en ejerlejlighed – ejerlejlighed nr. 6 - beliggende på 1. sal i Frederiksberg kommune og tilhører skoledistriktet Skolen på Duevej. Lejligheden er placeret godt i forhold til kollektiv trafik – nærmeste metrostation Nuuk Plads, ca. 750 meter fra ejendommen.

Ejendommen er ifølge BBR-meddelelsen en del af moderejendomsnr. 13302, beliggende Borups Allé 113, 2000 Frederiksberg, matr. nr. 12 kd Frederiksberg med et areal ifølge tingbogen på 2.188 m² og vej 152 m². Hovedejendommen blev opført i 1972. Den består af 52 helårsboliger fordelt på 6 etager. Der er elevator i opgangen. Hovedhusets ydervægge er i mursten, og tagdækningen er tagpap med stor hældning.

Ejerlejlighedens areal er ifølge BBR-meddelelsen 125 m², og ifølge tingbogen 112 m². Fordelingstal er ifølge tingbogen 125/4424.

Det månedlige bidrag til Ejerforeningen Pribo udgør kr. 7.537,35, jf. vedlagte bilag. Bidraget er inkl. a conto varme, vand og el.

Administrator for ejerforeningen oplyser, at der til ejerlejligheden hører P-plads i kælderen, og denne har en værdi af kr. 197.933,00. Administrator meddeler, at der ved den kommende generalforsamling vil blive stillet forslag om stigning i værdien af P-pladser i kælderen. Køb og salg af P-pladserne sker via administrator og kan alene ske internt i ejerforeningen.

Ejerlejligheden består af i alt 4 værelser, et køkken og et badeværelse.

Boligen indeholder en entré med vinylgulv, hvorfra der er adgang til lejlighedens 2 værelser. I forlængelse af entréen er en længere gang med trægulv, hvorfra der er adgang til boligens stue, soveværelse, køkken og badeværelse. Badeværelset og toilet er opdelt med en dør, begge rum har mørkegråt flisegulv, og der forefindes her toilet, separat bruseniche og håndvask. Der er adgang fra soveværelset til badeværelset.

Soveværelset har trægulv, indbyggede skabe og et stort vindue mod gården.

Den store stue har trægulv, og plads til stort spisebord, sofaarrangement, skabe m.v. Der er fra stuen udgang til en altan med plads til et mindre spisearrangement og grill. Fra stuen er der desuden mulighed for at isætte døre ind til lejlighedens andet værelse. Dette værelse har trægulv, vinduer ud til svalegangen, og der er plads til en stor seng, skab og skrivebord. Lejlighedens sidste værelse anvendes til walk-in-closet.

Køkkenet har laminatgulv, hvide over- og underskabe, sort bordplade, stålhåndvask samt sort emhætte, kogeplade, ovn, opvaskemaskine, køle- og fryseskab, som alt sammen er fra Bosch. Ejer har oplyst, at køkkenet blev istandsat i 2018.

Lofterne i lejligheden er formentlig en blanding af gipslofter og hvidpudsede lofter.

Til ejendommen hører en fælles gårdhave med græsplæne.

Administrator har oplyst, at der endvidere findes et pulterrum i kælderen på ca. 6 m². Ejer har desuden oplyst, at der i kælderen forefindes et fælles vaskerum, som frit kan afbenyttes.

Ejendommen opvarmes via fjernvarme/blokvarme. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ifølge opgørelse fra kommunen er der indefrosset grundskyld med kr. 2.630,93, som den nuværende ejer hæfter for tilbagebetalingen af ved salg af ejendommen, men sker der ikke tilbagebetaling, falder kravet tilbage på ejendommen, hvorfor auktionskøber kan risikere at skulle tilbagebetale beløbet til kommunen.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 310.300, heraf grundværdi kr. 2.250.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Pece Naumovski

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Vexa PorteføljeInvest ApS
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Retten på Frederiksberg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-05-20 kl. 09:00
Retten på Frederiksberg
Gl. Retssal X
Howitzvej 32A
2000 Frederiksberg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten på Frederiksberg

Rekvirering af salgsopstilling


www.itvang.dk, www.tvangsauktioner.dk og www.dahllaw.dk


Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske mandag den 10.05.2021 kl. 10.00 efter forudgående tilmelding til Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 6-133/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-05-02 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.