258, Pøl, Nordborg, pr. 01-05-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

258, Pøl, Nordborg

Adresse

Samsøvej 1
6430 Nordborg

372, Pøl, Nordborg

Adresse

Samsøvej 1
6430 Nordborg

Tinglyst areal matr. nr. 258 - 674 m², heraf vej 0 m².
Tinglyst areal matr. nr. 372 - 339 m², heraf vej 0 m².

Tinglyst areal i alt 1.013 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1959. Ydervæggene er i gule mursten, og tagdækningen er decra. Bebygget areal og samlet boligareal udgør 132 m², jf. BBR-meddelelsen.

Boligen indeholder entré med rødbrune gulvklinker, hvorfra der er adgang til en fordelingsgang med adgang til køkken, stue, 3 værelser, badeværelse samt en baggang med adgang til badeværelse og viktualierum.

Køkkenet har rødbrunt klinkegulv og der forefindes her lyse over- og underskabe med mørk laminatbordplade og stålhåndvask, ovn af mrk. Gram, køleskab af ukendt mærke, opvaskemaskine af mrk. Zanussi samt keramisk kogeplade og emhætte af ukendt mrk. Der er i køkkenet plads til et lille 2-personers spisebordsarrangement.

Det første badeværelse har lyst/gråt klinkegulv, og der forefindes her wc, håndvask og bruseniche. Ejendommens varmtvandsbeholder hænger på dette badeværelse. Badeværelset i baggangen har lyst klinkegulv og grønne vægklinker, og der forefindes her wc og håndvask samt anlæg til håndbruser.

Det første værelse til højre for entréen har lysegråt gulvtæppe og indbyggede skabe. De to andre værelser har mørkegråt gulvtæppe og vinduer ud til haven.

I stuen er der også gråt gulvtæppe, og den er dejlig stor med plads til både spisebords- og sofaarrangement og mere. Der er herfra via terrassedør udgang til overdækket terrasse og haven samt via skydedør adgang til et værelse også med gråt gulvtæppe.

Lofterne i boligen er trælofter.

Til ejendommen hører ifølge BBR-meddelelsen en 61 m² carport opført i træ med bølgeplasttag samt en lille garage mellem huset og carporten.

Til ejendommen hører desuden en dejlig have og to terrasser på hver side af huset.

Ifølge BBR-meddelelse er der en 2.500 l nedgravet olietank, som ifølge BBR-meddelelsen blev afblændet i 1982.

Ejendommen opvarmes via naturgas. Vandforsyning sker fra fælles vandværk. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 175.000, heraf grundværdi kr. 670.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Boet efter Aksel Hansen v/Helen Sophie Hansen - uskiftet bo

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej 18
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Retten i Sønderborg

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-05-28 kl. 09:00
Retten i Sønderborg
Retssal 10 - Nævningeretssalen
Stationsvej 10
6400 Sønderborg

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Sønderborg

Rekvirering af salgsopstilling


www.itvang.dk, www.tvangsauktioner.dk og www.dahllaw.dk


Ekstra bemærkninger

Fremvisning af ejendommen vil ske fredag den 21.05.2021 kl. 11.00 efter forudgående tilmelding til sagsbehandler Inge Lorenzen på tlf.nr. 88918972, eller e-mail ilo@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 6-61/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-05-02 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.