3a, Tøstrup by, Tøstrup, pr. 08-06-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

3a, Tøstrup by, Tøstrup

Adresse

Tøstrupvej 84
8581 Nimtofte

Tinglyst areal 5.600 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er et enfamilieshus, som ifølge BBR-meddelelsen er opført i 1870 med 1988 som til-/ombygningsår. Ydervæggene er i pudsede mursten, tagdækningen er fibercement, og der er termoruder. Bebygget areal udgør 140 m², hvortil kommer 71 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal herefter udgør 211 m², jf. BBR-meddelelsen. Til ejendommen hører også to udhuse på hhv. 180 m² og 100 m². Udhusene er begge opført i kampesten, og tagdækningen er metalplader.

Boligen indeholder i stueetagen to værelser, et bryggers, et badeværelse, køkken-alrum og en stor dagligstue. Loftbeklædningen er listelofter i hele underetagen.

Fra entréen gives adgang til ejendommens køkken-alrum, der giver adgang til et af ejendommens værelser og bryggerset, hvorfor der er adgang til badeværelset. Køkkenet er belagt med rødbrunlige klinker, mens der er træplankegulv på spisearealet. Badeværelset, der er med lyse klinker på gulv og vægge, indeholder badekar og er desuden med gulvvarme.

Fra køkken-alrummet gives adgang til boligens dagligstue, der er med træplankegulv og brændeovn. Fra dagligstuen gives adgang til et af husets øvrige værelser.

Køkken-alrummet giver desuden adgang til ejendommens tagetage, der består af en repos, to store værelser og et loftsrum.

Ejendommen opvarmes via pillefyr og brændeovn. Vandforsyning sker fra privat vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er spildevandskloakeret.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 102.400, heraf grundværdi kr. 960.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Lars Bennesen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
c/o Dahl Advokatpartnerselskab
Lundborgvej
8800 Viborg

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-06-30 kl. 13:30
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Lundborgvej 18
8800 Viborg

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers

Rekvirering af salgsopstilling


www.itvang.dk, www.tvangsauktioner.dk og www.dahllaw.dk


Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion var kr. 280.000, størstebeløb opgjort til kr. 40.000. Fremvisning af ejendommen vil ske onsdag den 23.06.2021 kl. 12.00 efter forudgående tilmelding til sagsbehandler Marianne Dinesen på tlf.nr. 88919413, eller e-mail mdi@dahllaw.dk senest dagen før kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 54-288/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-06-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.