6rs, Vorup by, Vorup, pr. 08-06-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

6rs, Vorup by, Vorup

Adresse

Bøsbrovej 69
8940 Randers SV

Rødstensvilla med central beliggenhed.

Ejendommen ligger i Randers SV i villakvarteret Vorup med kun få minutters gang til f.eks. indkøbsmuligheder, idrætsplads, vuggestue og lægehus. Mod vest er Vorup desuden omkranset af et større skovareal.

Grundarealet er ifølge tingbogen 1.009 m², heraf 0 m² vej.

Ejendommen er opført i 1950 og ombygget i 1978 og indeholder 6 værelser, 1 køkken, 1 badeværelse og 2 toiletter i henhold til BBR. Det bebyggede areal er på 173 m², og det samme er boligarealet jf. BBR. Ved besigtigelsen blev det konstateret, at der tillige er et kælderrum, som kan tilgås fra gangen mellem soveværelse og køkken. Ejendommen er opført i 1 plan med forskudte niveauer.

Til ejendommen hører en carport opført i 1975 i træ med tagbeklædning af hårdt, bølget plast. Desuden blev det ved besigtigelsen konstateret, at der bagest i haven er opført et større redskabsskur, mens der på terrassen er opstillet et lille (formentlig mobilt) redskabsskur.

Udvendigt fremstår ejendom i fin stand, omend præget af vintersæsonen og vejret. Taget er uden synlige huller og mangler, dog således at der tages forbehold for, at taget over opholdsstuen er fladt og derfor ikke kunne besigtiges. Der blev ved besigtigelsen ikke konstateret nogen synlige mangler ved vinduerne. Husets vestvendte side er belagt med fliser med plads til min. 3 biler, herunder en bil i carporten. Den tilhørende store have er aktuelt præget af sæsonens vind og vejr og syner ikke at være vedligeholdt for nyligt - omvendt vil det ikke kræve megen tid at sætte haven i fin stand. Huset og det store redskabsskur er forbundet af en sti overdækket med grøn beplantning.

Indvendigt er ejendommen også overordnet set i præsentabel stand, dog må nogen vedligeholdelse og istandsættelse forventes at være nødvendig. Ved indgangen via hoveddøren forefindes en entre, hvorfra der er adgang til to af husets værelser; et lille toilet uden bad samt et køkken-alrum. I det meste af huset er gulvet belagt med fliser, dog således at 3 af værelserne og spisestuen har trægulv, og 1 værelse har gulvtæppe og kælderrummet laminatgulv. Væggene trænger flere steder til maling og spartling, og der ses en revne ved den ene vindueskarm på et af værelserne.

Køkken-alrummet er åbent og oplyst af ovenlysvinduer og ligger i delvis åben forbindelse med spisestuen og opholdsstuen, som er indrettet med muret pejs og udgang til en overdækket træterrasse. Køkkenet er forsynet med komfur/ovn (Voss), opvaskemaskine (WFO) og køle-/fryseskab. Der garanteres ikke for funktionaliteten af hårde hvidevarer.

Fra køkkenet er der adgang til kælderen og det todelte soveværelse med indbyggede skabe, og via et lille trin er der endvidere adgang til badeværelse og bryggers. Badeværelset er indrettet med toilet, bruser og jacuzzi. Det bemærkes, at loftet i karmen mellem køkken og bryggers er ramt af en fugtskade, som det under besigtigelsen dryppede fra. I bryggerset står en mindre skabsfryser af ukendt mærke og en tørretumbler (Siemens).

Rekvirenten har den 20.05.2021 modtaget oplysning om, at fjernvarmeenheden i ejendommen muligvis er defekt. Auktionskøber må derfor påregne udgifter til reparation heraf.

Jf. BBR er der på ejendommen registret en olietank fra 1979, som er afblændet og dermed ikke i drift. Placering heraf er ukendt, og forholdet kunne da heller ikke bekræftes ved besigtigelsen.

Det fremgår af BBR, at ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Ejendommen anvendes til beboelse, er beliggende i byzone og ud til offentlig vej.

Jf. ejendomsdatarapporten er ejendommen beliggende inden for en spildevandsplan, og matrikelnummeret er beliggende inden for et kloakopland med fælleskloakering. Der er planlagt et nyt kloakopland med ikrafttrædelse i 2017 med separatkloakering, hvor spildevand og overfladevand løber i hver sin ledning.

Jf. ejendomsdatarapporten er der for ejendommen mulighed for kollektiv varmeforsyning, og matrikelnummeret er beliggende i et forsyningsområde med fjernvarme fra Verdo Varme A/S. Der er i området forsyningsforbud mod el.

Som afløbsforhold er det registreret i ejendomsdatarapporten, at der er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg, og at vandforsyningen for ejendommen er et privat vandforsyningsanlæg. Det er tillige anført, at ejendommen er beliggende i et område med drikkevandsinteresser.

Ejendommen er beliggende i et område klassificeret som lettere forurenet, jf. ejendomsdatarapporten. Det betyder bl.a. at når ejendommen er omfattet af lettere forurening, kan der være anmeldepligt ved større jordflytning.

Der eksisterer ingen lokalplaner for ejendommen. Kommuneplaner i henhold til ejendomsdatarapport kan læses på Randers Kommunes hjemmeside.

Køber skal være opmærksom på, at der pga. midlertidig indefrysningsordning af grundskyld er et indefrosset beløb hos kommunen, som hæfter personligt på ejeren af ejendommen. Såfremt beløbet ikke kan opkræves af sælger, falder kravet tilbage til den nye ejer af ejendommen. Køber må således forvente en efteropkrævning heraf. Det indefrosne beløb udgør pt. kr. 4,917,08. Se også besvarelse fra kommunen i bilag til salgsopstillingen.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Endvidere gøres der opmærksom på, at besigtigelsen af ejendommen foretaget af rekvirenten ikke har karakter af byggeteknisk gennemgang og er foretaget uden en byggesagkyndig.

Ejendommen kan ses på https://www.boligsiden.dk/tvangsauktioner og https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8601.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 529.100, heraf grundværdi kr. 1.450.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Frits Lystrup Bech

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Randers Kommune v/advokat Henrik Thørring Elkjær
Poul Schmith/Kammeradvokaten
Åboulevarden 49
8000 Aarhus C

Auktionsbekendtgører

Poul Schmith/Kammeradvokaten

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-07-07 kl. 13:00
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Poul Schmith/Kammeradvokaten

Åboulevarden 49
8000 Aarhus C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

https://www.tvangsauktionssiden.dk/case/8601

Rekvirering af salgsopstilling

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion var kr. 1.040.000. Der er indgået hammerslagsaftale.

Retskreds

AS 54-363/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-06-09 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.