19bb, Annisse by, Annisse, pr. 09-06-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

19bb, Annisse by, Annisse

Adresse

Holmemosen 18
3200 Helsinge

Tinglyst areal 1.268 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i et eftertragtet villakvarter i Annisse Nord. Boligen ligger på en koteletgrund og ud til åbne marker.

Huset fremstår med ydervægge i gule teglsten og cedertræ mellem vinduerne, og taget er belagt med sort bølgeeternit, der iflg. ejer er oprindeligt, men renoveret i 2006. Huset har vinduer fra 2007 i træ – sorte udvendigt og hvide indvendigt.

Opvarmning sker med naturgasanlæg. Der er efter det oplyste gulvvarme i hele huset bortset fra stue og bryggers.

Huset er indrettet med: entré, 3 gode værelser, gæstetoilet, badeværelse, køkken, bryggers og stor stue med pejseindsats. Køkkenet er med spiseplads og Svane-elementer fra 2006 samt med bordplader i træ og granit. Badeværelse og gæstetoilet er fra ca. 2007 – opført i lyse fliser. Badeværelse har både bruseniche og badekar/spa. Husets gulve er parketgulve i stue og værelser samt klinkegulv i lyse farver i køkken, entré, fordelingsgang, gæstetoilet og badeværelse. Huset har gipslofter med små plader.

Ved besigtigelsen kunne konstateres følgende hårde hvidevarer: Miele opvaskemaskine, Siemens ovn, Siemens mikroovn, Siemens kogezone, AEG emhætte, AEG vaskemaskine (defekt iflg. ejer) og Bosch tørretumbler (defekt iflg. ejer).

Ejendommen fremstår i mindre god vedligeholdelsesstand såvel indvendigt som udvendigt. Bryggers er ikke istandsat og fremstår med råt/delvist fjernet gulv. Fordøren binder. Vedbend dækker den ene gavl og er på vej ind i boligen via vinduer. Der må forventes omkostninger til fjernelse af mange effekter på ejendommen både inde og ude.

Strømmen er afbrudt af forsyningsselskabet, og der kan forekomme omkostninger til genoplukning. Naturgasanlæg er ude af drift, hvilket formentlig skyldes manglende strøm. Da der ikke har været varme og strøm vinteren over, kan der være frostskader, men der kunne ikke umiddelbart konstateres synlige skader ved besigtigelsen.

Udenomsarealerne er udlagt i meget tilgroet haveanlæg med mange træer og buske. Hvis grunden ryddes, kan opnås flot udsigt over markerne mod Gl. Annisse og efter det oplyste med kig til Arresø.

Til ejendommen hører udhus og carport samt udestue, der fremstår i dårlig stand.

Der er pligt til medlemskab af grundejerforening, hvor igennem formentlig betales til deltagelse i vedligeholdelse af privat fællesvej.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder lokalplan og kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Ejendommen ligger inden for områdeklassificering som lettere forurenet, men matriklen er ikke kortlagt.

Iflg. BBR
Oplysninger om bygninger:

Bygningsnr.: 1
Fritliggende enfamiliehus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: 1970. Antal etager u. kælder & tagetage: 1. Antal helårsboliger med køkken: 1. Antal værelser: 5. Antal toiletter: 1. Antal bade: 1. Køkkenforhold: Eget køkken med afløb. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten. Tagdækningsmateriale: Fibercement herunder asbest. Bebygget areal 173 m². Samlet bygningsareal (ekskl. kælder & tagetage) 173 m². Samlet andet areal 23 m². Heraf indbygget udestue el.lign. 23 m². Samlet boligareal 150 m². Energioplysninger: Varmeinstallation: Centralvarme med én fyringsenhed. Opvarmningsmiddel: Naturgas.

Bygningsnr.: 2
Bygningens anvendelse: Carport. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: Uoplyst. Bebygget areal: 19 m².

Bygningsnr.: 3
Bygningens anvendelse: Udhus. Beliggenhed (kvalitet): Sikker. Opførelsesår: Uoplyst. Bebygget areal: 8 m².

Oplysninger om grunde
Vand & afløb: Vandforsyning: Alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg. Bemærkning for grund: Olietank sløjfet: Uidentificeret 2.500 l. Stålcylinder m gp 1970.

Oplysninger om tekniske anlæg
Anlægsnr.: 1
Beliggenhed (kvalitet): Usikker. Tank. Driftstatus: Ikke i drift. Etableringsår: 1970. Størrelsesklasse: 1. Placering: Ukendt. Sløjfning: Tanken er afblændet. Indhold: Mineralske olieprodukter (Olietankbekendtgørelsens § 6, stk. 1, nr. 13).

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 685.500, heraf grundværdi kr. 1.650.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Christina Eleonora Torp og Kasper Vilhelm Torp

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nordea Kredit Realkreditaktieselskab v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
Njord Law Firm
Pilestræde 58
1112 København K

Auktionsbekendtgører

Advokat Karsten Gudmand-Høyer

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-06-29 kl. 10:30
Retten i Helsingør
Retssal D
Prøvestensvej 50
3000 Helsingør

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Heidi Højbjerg, Njord Law Firm
hho@njordlaw.com oplys sag 510742-2256281/hho
Pilestræde 58
1112 København K

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Helsingør

Rekvirering af salgsopstilling


Heidi Højbjerg, Njord Law firm
hho@njordlaw.com oplys sag 510742-22281/hho
Pilestræde 58
1112 København K

Ekstra bemærkninger

Genoptaget tvangsauktion. Salgsopstilling kan hentes på www.itvang.dk og www.tvangsauktioner.dk.

Retskreds

AS 5-32/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-06-10 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.