1ah, Årup by, Torslev, pr. 10-06-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

1ah, Årup by, Torslev

Adresse

Olaf Ryes Vej 7
9460 Brovst

Ejendommen er beliggende Olaf Ryes Vej 7 i Skovsgård nær Brovst i Jammerbugt Kommune. Ifølge tingbogen har ejendommen et grundareal på 750 m².

Ejendommens består af entré, fordelingsgang, fire værelser, badeværelse, gæstetoilet, spisestue, stue, køkken, bryggers samt viktualierum.

Fra ejendommens hovedindgang kommer man ind i en entré med mørkt trægulv og hvidt træloft. Der er fra entréen videre adgang til en fordelingsgang, som ligeledes er med mørkt trægulv og hvidt træloft.

Gæstetoilettet er placeret først for i fordelingsgangen. Gæstetoilettet er med hvide fliser på gulv og hvidt træloft og indeholder toilet samt håndvask.

Hen ad fordelingsgangen fordeler de fire værelser sig, der alle er med trægulve og hvide trælofter. Der er i alle værelserne skabe. Fra fordelingsgangen er der endvidere adgang til ejendommens badeværelse, som er med hvide fliser og hvidt træloft. Badeværelset indeholder toilet, håndvask, bruseniche og masser af skabsplads.

Lige frem for entréen kommer en trappe ned til den niveausænkede spisestue og stue. Spisestuen og stuen er med lyse melerede klinker og hvide trælofter. Der er fra en terrassedør i spisestuen adgang til en fliseanlagt terrasse med en opmuret læmur omkring og en pejs i det ene hjørne.

Fra spisestuen er der adgang til ejendommens køkken, som er med samme melerede klinker og hvide lofter som i spisestuen og stuen. Køkkenet er med inventar i form af hvide/sorte låger og skuffer med hvide/sorte greb. Bordpladen er hvid med stålvask. Køkkenet indeholder hvidevarer i form af Siemens keramiske kogeplade, Thermax emhætte, Siemens ovn og Siemens mikroovn.

Bag køkkenet er ejendommens bryggers, som har egen indgang udefra. Bryggerset er med melerede klinker og hvidt træloft. Der er i bryggerset en vaskesøjle med en vaskemaskine af mærket Vestfrost og en tørretumbler af mærket Zanussi. Derudover er der masser af bord- og skabsplads. Skabene er sorte med metalgreb. I det ene hjørne af bryggerset er en dør ind til viktualierummet, hvor der er hyldeplads til opbevaring.

Til ejendommen er desuden en carport med et bagvedliggende disponibelt rum.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Vandforsyningen er privat vandforsyningsanlæg.

Der tages forbehold for uoverensstemmelser mellem BBR-meddelelsen og de faktiske forhold, samt afvigelser mellem det matrikulære skel og det fysiske skel.

Ejendommen er besigtiget den 18.05.2021 uden faglig assistance, og der tages forbehold for tekniske installationer og ejendommens stand generelt.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 88.400, heraf grundværdi kr. 1.300.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Mette Thorup Hyllested og Rene Hyllested

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Totalkredit A/S
v/Advokatfirmaet Himmerland ApS
Kirkegade 1
9600 Aars

Auktionsbekendtgører

Retten i Hjørring

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-06-28 kl. 10:00
Retten i Hjørring
Retssal J
Sct. Knuds Park 8
9800 Hjørring

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Advokatfirmaet Himmerland ApS

Kirkegade 1
9600 Aars

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Hjørring

Rekvirering af salgsopstilling


Advokatfirmaet Himmerland ApS

Kirkegade 1
9600 Aars

Ekstra bemærkninger

Salgsopstilling er endvidere tilgængelig på www.itvang.dk

Retskreds

AS AUKT-131/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-06-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.