7p, Lading by, Lading, pr. 10-06-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

7p, Lading by, Lading

Adresse

Mandhusvej 2A
8471 Sabro

Tinglyst areal 623 m², heraf vej 0 m².

Ældre pudset ejendom med bølgeeternittag. Ifølge BBR-ejermeddelelse er bygningen opført i 1930. Til-/ombygningsår 1976. Bebygget areal 89 m², samlet bygningsareal 89 m², samlet tagetageareal 61 m², heraf udnyttet tagetage 61 m², samlet boligareal 150 m². Garage opført i 1992 med et bebygget areal på 60 m². Redskabsrum.

Indeholder:
Baggang med vinylgulv, tørretumbler mrkt. Wasco og vaskemaskine mrkt. AEG. Mellemgang med laminatgulv. Badeværelse med fliser og bruseniche (fugt i badeværelset). Vinkelstue med trægulv, træloft og brændeovn. Køkken med vinylgulv, bordkomfur, indbygningsovn, emhætte, køle-/fryseskab og opvaskemaskine mrkt. Samsung.

1 sal:
Repos med fugt i vægge. 3 værelser med laminatgulv og skråvægge.

Der tages forbehold for tilstedeværelse af ovennævnte hårde hvidevarer, deres funktionsdygtighed samt tredjemandsrettigheder.

Det præciseres, at ovennævnte delvis er baseret på udskrift af BBR-ejermeddelelsen samt tingbogen, hvorfor der ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Lov om fortrydelsesret ved køb af fast ejendom gælder ikke på tvangsauktion, og en køber på tvangsauktion er således bundet af sit bud. Der er ikke udarbejdet tilstandsrapport vedrørende ejendommen, og en køber må acceptere at overtage ejendommen, således som den er og forefindes, uden at kunne gøre ansvar for fejl og mangler gældende over for fogeden, rekvirenten eller dennes repræsentant. Hvorvidt der kan gøres ansvar gældende over for andre, beror på lovgivningens almindelige regler.

Det bemærkes endvidere, at auktionskøber selv skal drage omsorg for rettidig betaling af alle terminsydelser, ejendomsskatter m.v., der har rettidig betalingsdag efter auktionens afholdelse. Dette gælder uanset, om auktionskøber modtager opkrævningskort eller ej.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2020 kr. 346.900, heraf grundværdi kr. 960.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Tonny Jakob Antoniussen

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Jyske Realkredit A/S
v/Lou Advokater P/S
Østergrave 4
8900 Randers C

Auktionsbekendtgører

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-06-30 kl. 09:30
Retten i Randers
Mødelokale 24
Nørregade 1
8900 Randers C

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Randers, Nørregade 1, 8900 Randers C

Rekvirering af salgsopstilling


Lou Advokater P/S

Østergrave 4
8900 Randers C

Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Bud på første auktion kr. 360.000. Der henvises til internettet: www.itvang.dk og www.lou.dk.

Retskreds

AS 54-293/2020
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-06-11 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.