18a, Oksenbøl by, Vestervig, pr. 22-06-2021

Herved bekendtgøres, at der over nedennævnte ejendom vil blive afholdt tvangsauktion som anført. Salgsopstilling og auktionsvilkår henligger til eftersyn på dommerkontoret medmindre andet er anført.

Ejendom

18a, Oksenbøl by, Vestervig

Adresse

Klostermøllevej 59
7770 Vestervig

18c, Oksenbøl by, Vestervig

Adresse

Klostermøllevej 59
7770 Vestervig

Tinglyst areal 22.789 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er en landbrugsejendom med et tinglyst areal på 22.789 m². Ejendommen er ifølge BBR-meddelelsen opført i 1827 og til-/ombygget i 1976. Bebygget areal udgør ifølge BBR-meddelelsen 286 m². Ejendommen består ifølge BBR-meddelelsen af fire bygninger.

Bygning 1 er stuehuset, hvis bebyggede areal udgør 134 m², hvortil kommer 36 m² udnyttet tagetage, således at det samlede boligareal udgør 170 m², jf. BBR-meddelelsen. I forbindelse med besigtigelse af ejendommen kunne det konstateres, at en del af bygning 1 er staldbygning/lade, som benyttes til opbevaringsrum og værksted, og som derfor ikke er egnet til bolig.

Bygning 2 er ifølge BBR-meddelelsen en tiloversbleven landbrugsbygning. Ved besigtigelse af ejendommen kan konstateres, at bygningen er en integreret del af stuehuset, og at stueetagen af bygning 2 består af en entré, udestue og en stue med brændeovn, mens 1. salen er udnyttet til værelse med udsigt til Kriks Vig. Bygning 2’s bebyggede areal udgør ifølge BBR-meddelelsen 65 m².

Til huset hører desuden en garage med et registreret areal på 25 m², og en staldbygning/lade med et registreret areal på 62 m². I forbindelse med besigtigelsen kunne det desuden konstateres, at der er opført to skure/udhuse, som ikke fremgår af BBR-meddelelsen.

Ydervæggene på stuehuset er i mursten, tagdækningen er fibercement, og en del af vinduerne udgøres af termoruder. Ejendommen trænger såvel udvendigt som indvendigt til en omfattende istandsættelse.

Boligen indeholder i stueetagen en udestue, entré, en stue med brændeovn, en stue med pejs, spisestue i forlængelse af køkken, bryggers med ind-/udgang til baghaven, badeværelse, to værelser og et rum, hvorfra en trappe fører op til husets 1. sal. Der er meget lavloftet i stueetagen.

På 1. salen er der fordelingsgang, der giver adgang til et toilet og to værelser, hvoraf det ene ligger med udsigt ud over Kriks Vig. Fra værelset med udsigt gives desuden adgang til en terrasse.

Til boligen hører desuden en mindre have.

Jorden er bortforpagtet indtil den 31.12.2022, hvor den ophører uden yderligere varsel. Forpagtningsafgiften udgør årlig kr. 8.000. Der henvises til vedhæftede forpagtningskontrakt.

Jagtretten er ikke udlejet.

Der medfølger ikke betalingsrettigheder på tvangsauktionen. Hvis auktionskøber efter auktionen er interesseret i betalingsrettighederne, må auktionskøber forhandle en overdragelse heraf.

Ejendommen opvarmes via stokerfyr, oliefyr og brændeovn. Vandforsyning sker fra alment vandforsyningsanlæg. Ejendommens afløbsforhold er afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen, ejerens oplysninger samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

Ejendomsværdi

Pr. 01.10.2019 kr. 123.100, heraf grundværdi kr. 700.000

Skødehaver ifølge tingbogsattest

Kirsten Hvidberg

Begæreren af auktionen (Rekvirenten)

Nykredit Realkredit A/S
v/Dahl Advokatpartnerselskab
Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Auktionsbekendtgører

Dahl Advokatpartnerselskab

Dato, tid og sted for afholdelse af auktion


2021-07-13 kl. 09:30
Retten i Holstebro
Afdelingskontoret i Thisted
Skovgade 30
7700 Thisted

Henvendelse vedr. besigtigelse (hvis henvendelse kan ske flere steder, er yderligere adresser anført under "Ekstra bemærkninger")


Dahl Advokatpartnerselskab

Kaj Munks Vej 4
7400 Herning

Sagens dokumenter ligger til eftersyn hos

Retten i Holstebro, Fogedretten

Rekvirering af salgsopstilling


www.itvang.dk, www.tvangsauktioner.dk og www.dahllaw.dk


Ekstra bemærkninger

Ny auktion. Højeste bud på 1. auktion kr. 320.000. Størstebeløb opgjort til kr. 42.300.

Fremvisning af ejendommen vil ske efter forudgående tilmelding til sagsbehandler Helle Horslund Kristiansen på tlf.nr. 88919241, eller e-mail hhk@dahllaw.dk senest den 05.07.2021 kl. 12.00. Er der ingen tilmeldte, vil der ikke være nogen fremvisning.

Retskreds

AS 10B-66/2021
Sagsnummer:

Hvad er dette?

Du læser netop nu en meddelelse fra Statstidende udgivet d. 2021-06-23 af BiQ ApS.

Læs andre meddelelser fra Statstidende

Hvad er BiQ?

BiQ er en webbaseret dansk udbyder af erhvervsinformationer, der har ambition om at være den bedste, mest pålidelige, hurtigst opdaterede og mest innovative leverandør på det danske marked. Lær mere om BiQ's produkt

Er du allerede bruger?*Bør kun bruges hvis du er den eneste med adgang til denne computer.
Har du problemer at forblive logget på? Se vores guide til cookies.

Få et gratis prøveabonnement

Et prøveabonnement giver dig i en kortere periode gratis adgang til alle BiQ's oplysninger om personer og firmaer.